{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een wereld van verschil

Het is alweer even terug dat ik een blog heb geschreven voor deze site. Even mijn oude blogs teruglezend, kom ik tot de conclusie dat de ‘problemen’ waar ik toen mee worstelde, totaal verleden tijd zijn!

Afbeelding blog 'Een wereld van verschil' Achtergrond blur afbeelding

Mijn kleine man zit helemaal in een ritme en wil echt niet meer op mama’s buik slapen! Tijd, was het wondermiddel. Gewoon een beetje ouder worden en vertrouwen hebben dat het in het bedje ook lukt om in slaap te vallen.

Het druk zijn in mijn hoofd, is ook weg. Ik heb het drukker dan ooit; het verzorgen van een baby, gemiddeld 28 uur per week werken, het huishouden, sociale contacten onderhouden en ook nog een leuke vriendin voor mijn vriend zijn. Het is ontzettend genieten op de dagen dat ik vrij ben. Mijn kleine ventje staat op één en omdat hij nu zo goed slaapt, is er ook tijd voor het huishouden en mijn eigen dingen te doen. Uiteraard moet dit wel in een tweede versnelling, maar het lukt wel. Met zo min mogelijk verwachtingen, kom ik de dag prima door.

Kortom, er zit hier een blije moeder, die heus nog wel eens een dipdag heeft, maar waarbij het over het algemeen super gaat. De eerste drie maanden heb ik echt als zwaar ervaren, mede doordat ik zelf volop moest herstellen en niet goed in mijn vel zat. Dean en ik hebben elkaar echt goed moeten leren kennen en nu dit het geval is, is Dean een blije baby en heeft hij een moeder die zich een stuk zekerder voelt.   

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je