{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een weekendje weg met vriendinnen zonder baby

Dit weekend ben ik weg geweest. Samen met vijf vriendinnen zijn we een weekendje naar de Ardennen geweest.

Afbeelding blog 'Een weekendje weg met vriendinnen zonder baby' Achtergrond blur afbeelding

Twee maanden geleden hadden een vriendin en ik het leuke idee om een weekendje weg te gaan met vriendinnen. Erg leuk maar nu ik een kind heb moet ik daar natuurlijk wel rekening mee houden. In eerste instantie (Nino was toen 2 maanden) was mijn idee om hem mee te nemen. Want ik wou hem niet een heel weekend missen. Maar hoe langer ik er over na dacht hoe minder goed idee ik dat vond. Hoewel mijn vriendinnen baby's best prima vinden en ook allemaal aangegeven hadden dat het geen probleem is als ik hem mee zou nemen liep ik zelf wel met het idee dat iedereen dan constant rekening moet houden met hem en zijn schema. Veel dingen vallen af die daardoor niet gedaan kunnen worden en ik ben door hem ook veel meer aan huis gebonden. Daarnaast is het missen van hem eigenlijk zeer egocentrisch want mijn vriend moet hem natuurlijk ook missen als ik hem mee neem. Dus dat is geen goede reden. Dus heb ik de beslissing gemaakt om hem lekker thuis bij papa te laten.

Dit weekend was het zo ver, met twee auto's zijn we naar België vertrokken. Het voelde voor mij best prima. Ik had gelukkig geen probleem om hem achter te laten. We hebben lekker gegeten, gedronken en gekletst. In het buurt kroegje hebben we ons in de avonden/nachten vermaakt en verder hebben we heerlijk gewandeld, spelletjes gespeeld en een rommelmarktje bezocht. Al met al een leuk weekend. Af en toe kreeg ik via whatsapp een fotootje van Nino waardoor het eigenlijk best prima te doen was. Ik had een leuke tijd met mijn vriendinnen en op de foto's zag het eruit alsof Nino zich ook prima vermaakte.

IMG_0329.JPG Nino op de bank tussen zijn oom een tante en daarnaast papa.

IMG_0338.JPG Wij dansend in de kroeg om de hoek van ons huisje in Hombourg.

Nu ben ik weer terug en ik ben wel erg brak. Morgen gaat het gewone werkende leven weer door en moet ik helaas weer vroeg de veren uit. Veel tijd om met mijn kleine jongen te knuffelen is er niet maar herinneringen aan een leuk weekend heb ik er wel aan over gehouden. En de gedachte dat ik best een weekendje iets kan doen zonder Nino en dat ik dan niet constant liever bij hem wil zijn, is ook een geruststellende gedachte voor de toekomst. Maar nu eerst weer even lekker een tijdje samen met mijn kleine vent door brengen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je