{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een weekend met Ben..

Een heel weekend met Ben! Ik kan niet wachten, het lijkt me heerlijk om de hele dag en nacht met hem samen te zijn..

Afbeelding blog 'Een weekend met Ben..' Achtergrond blur afbeelding

Nadat Ben weer is weggegaan ga ik weer terug naar de hotelkamer en de volgende dag heb ik nog een heerlijke dag met mijn zoon in Den Haag en gaan we s' avonds weer naar huis. Ik heb veel contact met Ben en heb hem gevraagd het volgende weekend samen door te brengen als hij dat wil..Zoon gaat logeren dat weekend en ik zou eigenlijk met Tom een klein weekendje weg gaan maar die heeft op een paar verdwaalde appjes na niks meer laten horen. Dus ik ga ervan uit dat het klaar is tussen hem en mij. Ben heeft daar wel oren naar en de hele week kijken we uit naar het weekend..ik heb hem ondertussen wel laten weten dat hij op dit moment de enige man is die mijn aandacht trekt en dat ik hem leuk vind. Ben was erg blij dat te horen en het lijkt erop dat we nu toch iets aan het opbouwen zijn. Heel voorzichtig denk ik na over de nabije toekomst en eventuele vakantieplannen..ik weet in ieder geval dat ik graag bij hem ben en hoop dat we elkaar nog beter gaan leren kennen..de werkweek vliegt weer voorbij en op zaterdag breng ik zoon en onze hond naar hun logeeradres. Ik vertrek naar de stad want daar heb ik met Ben afgesproken voor een museum, als hij aankomt lopen krijg ik weer een grote lach van hem..We knuffelen en zoenen en gaan als een verliefd stelletje het museum in, het is heerlijk om even samen weg te zijn zonder tijdsdruk te voelen..we hebben de hele dag samen en genieten van elkaars gezelschap. Ben pakt steeds mijn hand tijdens het lopen en dan vind ik erg vertrouwd aanvoelen. Na het museum duiken we een terrasje op en daar zitten we heerlijk in het zonnetje aan de wijn en bitterballen. Dan besluiten we door de stad te slenteren tot we een leuk restaurantje tegenkomen. We vinden een leuk dakterras met uitzicht en ploffen daar neer voor het eten. De hele dag al hebben we fijne gesprekken en er is niet 1 ongemakkelijk moment. Na het eten gaan we ook nog naar de bioscoop en tijdens de film kunnen we niet van elkaar afblijven. We halen net op tijd de laatste tram richting Ben's appartement en hij laat me zijn huisje zien..Bij de slaapkamer houdt de tour op..ik heb geen interesse meer in het bekijken van zijn interieur..we vallen op bed en hebben weer een spannende nacht samen. De volgende ochtend slapen we een beetje uit en Ben maakt een ontbijtje voor me, we kletsen nog wat en dan moet ik weer weg om mijn zoon op te gaan halen. En dan gebeurd er wat bij het afscheid..ik kus Ben en hij geeft me een dikke knuffel..het voelt een beetje vreemd alsof hij me even niet los wilde laten..Ik denk er even over na terwijl ik in de tram zit en dan besluit ik te genieten van het fijne weekend en zet het rare gevoel van me af..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je