Snap
  • Mama
  • Babyspullen

een typische vrouw??

Een typische vrouw? Wat is dat eigenlijk? Volgens Martin ben ik alles behalve een typische vrouw

Zo herken ik mijzelf dus echt niet. 

  • Winkelen? Uren slenteren door de stad, winkel in winkel uit. Alles passen en niks kopen of juist elke keer met tassen vol   thuis komen. Ik moet er niet aan denken. Ik krijg letterlijk een hyperventilatie aanval als ik het zou moeten.  
  • Telefoneren, ja leuk voor even maar uren bellen ? nee daar begin in ook niet aan. Ik zou niet weten dat ik allemaal niet bespreken. En dan doe ik het liever face to face. 
  • Chocolade!! Nou nee bedankt. Dat is dus echt niet iets wat je mij hoeft voor te schotelen haha. Af en toe een stukje is prima maar een verlangen naar chocolade heb ik niet en ook nooit gehad.
  • Make up, ja vind het leuk om mij op te maken maar ga gerust naar buiten in een "blote billen" gezicht.

Zo zullen er nog veel meer dingen zijn.

Nee ik vind het heerlijk om gewoon Petra te zijn. Ik vind het heerlijk om te stoeien met Jayden en echt jongens dingen te doen. Tegenwoordig help ik Jayden met koppen bij voetballen en zo. Heerlijk om zo met Jayden bezig te zijn.

Hoe zijn jullie? Typisch vrouw of toch niet? En zo ja bij typisch vrouw, wat is daar dan een kenmerk van?

O ja, er zijn twee dingen waarin ik wel typisch een vrouw ben.

  • Ik kan meer dingen tegelijk doen haha
  • Ik heb ALTIJD gelijk hahahahaha

8 jaar geleden

Gelijk heb ik ook altijd maar met dat multytasken ben ik niet zo goed

8 jaar geleden

Typisch vrouw. Ben een halfom geval denk ik. Ja: Winkelen is een hobby haha maar niet kledingstuk voor kledingstuk, loop snel door de winkel en als ik iets zie dan ga ik daar eens kijken. Maar kan me best goed vermaken daar. Telefoneren. Iedere dag met mijn moeder. ( zolang het nog kan) voor de rest valt dat dan weer wel mee. Kan heerlijk aan het haar van mijn dochter tutten. Heb nogal vaak de neiging om de woonkamer te verbouwen ( is een fam ding weet niet zeker of het een vrouwending is van mijn moeder geerft) Nee: Draag geen make-up Lust geen bonbons, dus wel chocolade ( vooral tegen mijn rode feestweek) maar wel specifiek, ik lust niet alles. Ben niet het type man verwennen als hij ziek is. Geenkopjes thee enzo, ik laat je met rust dat zegt genoeg. Mij maak je niet blij met wellness dingen. En ook mama,s mogen vies worden. Met lego bouwen, barbies doe ik dan weer wel t haar van. Op hakken zie je mij niet lopen.