{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een tweeling, echt waar!

Tijd om mij hier voor te stellen! Sinds 3 weken ben ik moeder van niet 1 maar 2 jongens tegelijk! Hoe bevalt dat nou met een tweeling?

Afbeelding blog 'Een tweeling, echt waar!'

3 weken geleden begon er een nieuw leven voor ons.. iets waar we al een tijdje naar uitkeken was eindelijk zo ver, onze tweeling werd eindelijk geboren! Helaas hebben we niet gelijk van ze kunnen genieten aangezien ze met 35 weken geboren waren dus nog even op de coveuse afdeling moesten blijven. 

Gelukkig mochten we onze prachtige mannetjes met 5 dagen al mee naar huis nemen, en toen begon het echte gezinsleven, we hadden er enorm zin in! 

Maar toen zaten we nog geen 10 minuten in de auto en vroegen we ons af of het ziekenhuis personeel wel goed bij hun verstand was om 2 kleine baby's mee naar huis te geven, we wisten totaal niet wat we konden verwachten en hoe dat allemaal zou gaan als we thuis waren. Thank god dat er een kraamhulp was.. 

Helaas moest die na 5 dagen ook weer gaan en nu begon het echt, de vragen die maar on je hoofd blijven spoken, hij huilt moet ik er naar toe? en als ze dan een tijdje niet huilen weer in de stress zitten of het allemaal wel goed met ze gaat.. de eerste week zijn er ook flink tranen over mijn wangen gerold, ik had er enorme stress van en was onwijs bang dat het allemaal niet goed ging. Maar gelukkig doen ze het tot op de dag van vandaag nog steeds! 

Nu 3 weken later is alles een stuk relaxder, Mijn vriend werkt weer fulltime, en ik ben thuis bij de kids. 

Heb ik het huis op orde? Nee totaal niet. Mijzelf? Mwoah, rond een uurtje of 4 ben ik een keer aangekleed en werk ik een broodje naar binnen. Mijn wasmachine draait overuren, en de jongens wisselen het huilen af, als de een klaar is begint de ander. Volgens mij doen ze het expres hoor! Ze rollen zelf al op hun zij, en ze kijken rond alsof ze einstein zijn, maar het zijn prachtkinderen. Het moederschap vind ik geweldig, zwaar, maar heel bijzonder om mee te maken, en zeker met 2! 

Hoe is jullie ervaring ermee geweest? de eerste week thuis alleen zonder een kraamphulp en een vent die de hele dag aan het werk is?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je