{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een stukje terug in de tijd 2004

Mijn tijd

Afbeelding blog 'Een stukje terug in de tijd 2004 ' Achtergrond blur afbeelding

Hallo allen 

Het jaar 2004 wat mij als een 17 jarige bijna 18 jarige tiener mij de mooiste titel gaf namelijk MAMA.

1 mei jeey jarig 17 jaar geworden         5 mei eindelijk ontmoet ik k (16) woonachtig in Z. Weekenden waren we altijd samen of bij zijn ouders of bij de mijne ivm 40 min treinreis. 

Op 7 augustus 2004 een zwangerschapstest gedaan aangezien ik al een maand niet ongesteld was geworden. Na 2 minuten was het duidelijk K en ik zouden een mini versie van ons krijgen. Met hulp steun en liefde van beide families heb ik een hele fijne zwangerschap gehad 11 april 2005 was ik uitgerekend dochter A besloot op 14 april haar mama en papa te ontmoeten.

Helaas zijn K en ik in 2006 uit elkaar gegaan en was ik tot 2009 een alleenstaande moeder. K heeft helaas vanaf die tijd niet meer naar zijn dochter A omgekeken. In een volgende blog ga ik hier ietsjes verder op in. Voor nu dank je voor het lezen.

Liefs Jannie 


Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je