{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een regenachtige dag

Een korte blog over wat me bezighoud op dit moment. Met name onze plannen over verhuizen en werkmogelijkheden.

Afbeelding blog 'Een regenachtige dag'

Het regent pijpestelen en mijn dochter van bijna 4 kijkt een filmpje. Dochter twee van 2 lift op bed en zoonlief is nog op school. mama heeft even een momentje voor haarzelf.

We zijn vanmorgen bij de bank langs geweest om te horn of we ons huis mogen verhuren als we naar het buitenland verhuizen. Helaas, we zullen ons stekkie moeten verkopen indien we weg willen.

Mijn man en ik willen al een tijdje naar het buitenland vertrekken en nu zijn er wat mogelijkheden gekomen en onderzoeken we alle opties. Manlief komt zelf niet uit nederland en heeft gewoon ouderwetse heimwee. En ik met hem. We hebben ons nooit gerealiseerd dat we ons huis niet zouden mogen verhuren, anders hadden we waarschijnlijk niet gekocht.

Verder ben ik were opzoek naar werk. Mn contract is eind mei niet verlengt en hoe leuk ik het ook vind thuis met de kids, er moet natuurlijk wel gewoon geld verdiend worden. En ik vind mn werk ook gewoon erg leuk. Ik stel alleen hoge eisen, ik will sochtends te kids naar school of dagverblijf kunnen brengen en ook gewoon om 6 uur thuis zijn. Een 9-5 baan dus en dat is best lastig in mijn vakgebied. De meeste praktijken zoeken therapeuten voor sochtends en savonds, precise wat ik niet wil. Daarnaast zijn er verschillen tussen praktijken en hoe zij hun behandelingen indelen en degelijke. Ik hoop met mn oude netwerk geluk te hebben, fingers crossed.

Verder prober ik hit te vogelen wat ik nou eigenlijk nog zou willen in het leven. Ik heb een lieve man die ik met vlagen achter het behang will plakken, 3 schatten van kinderen waarvan ik zo af en toe blij ben dat ze allemaal wel eens een ochtendje weg zijn, een heerlijk ruim huis wat achteraf misschien wel onze grootste miskoop is geweest en een beroep waarin ik me aardig op mn plek voel maar soms meer uit zou willen halen en de best familie en vrienden die ik me kan voorstellen. Waar zou ik nog kunnen groeien? Waar zou ik meer uit willen halen? En als ik het dan al west, hoe ga ik het aanpakken?

Ik hou jullie op de hoogte.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je