{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een positief bevallingsverhaal

Op 15 mei 2018 verloor ik in de middag wat oud bloed. Omdat mijn man vaak genoeg niet bereikbaar is, vanwege vergaderingen, sport uurtjes of gewoon vergeten geluid aan te zetten, en ik hier best bang voor was, heb ik hem als eerste gebeld en daarna de verloskundige. De verloskundige kwam kijken maar kon er verder nog niks mee. Ze vroeg of ik onze dochter die dag meerdere keren had voelen bewegen, maar ik was die dag druk bezig geweest met het huishouden dus ik had daar niet echt op gelet. Ze vroeg of ik een uurtje wilde gaan liggen en de bewegingen tellen. Na een uur kwam ik tot de conclusie dat onze dochter een stuk rustiger was dan normaal... Mijn verloskundige vroeg of ik mijn verhaal wilde opschrijven. Als je gaat zoeken naar bevallingsverhalen kom je vooral de negatieve verhalen tegen. Dit is iets wat ik heel erg jammer vond. Ik had me dus al voorbereid op het allerergste. Lees het hele verhaal op de site. https://www.kleingeboren.nl/bevallingsverhaal/

Tags: #Mama, #moeders

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je