{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een platte buik met een wrap?!

Voor mijn zwangerschap had ik een strakke buik, maar nu na 7 maanden heb ik nog steeds mijn strakke buik niet terug.... wraptime?

Afbeelding blog 'Een platte buik met een wrap?!' Achtergrond blur afbeelding

Voor veel vrouwen is het lastig om hun oude figuur terug te krijgen. Logisch want je huid is erg uitgerekt door je kindje die je 9 maanden bij je draagt. Ook je buikspieren krijgen het één en ander te verduren. Daarbij komt ook nog dat sommige het erg lekker vinden om te eten. (wie niet ;-))

Na de bevalling is je buik niet één, twee, drie weg. Voor mijn gevoel duurde het wel heel lang voordat mijn buik weer een beetje platter werd. na een paar weken paste ik weer mijn oude kleding, maar mijn buik werd niet zo strak als dat ik hoopte. Of eis ik nu iets wat niet meer mogelijk is, haha.

Ik ben erg actief op facebook en daar zag ik dat je je buik (en andere lichaamsdelen) strakker kan maken door deze wraps. Hier onder wat informatie:

De wetenschap omtrent de werking van de Body Wraps.

De werking van de Body wraps bestaat uit het activeren van essentiële lichaamsprocesses die het vetmetabolisme en afvoer stimuleren en centimeterverlies kunnen bevorderen.

Het eerste proces is de zogenaamde lymfedrainage. Dit proces wordt ook toegepast als onderdeel van een zachte, rustgevende en pulserende massage van de lymfeklieren en de lymfebanen om de lymfe-afvoer te stimuleren. Tijdens dit proces worden vetzuren en toxines via het lymfevocht uit het lichaam verwijdert (excretie) als afval. Dit excreet bevat allerlei onzuiverheden die het lichaam heeft opgeslagen uit voorbereid voedsel dat we hebben tot ons genomen en de lucht die we hebben ingeademd. Het verlies van dit vocht kan centimeterverlies bevorderen.

Het tweede proces bestaat uit het stimuleren van het vetmetabolisme. Dit is zeer belangrijk. De meeste body wraps die u kunt vinden op het internet en dergelijke, hebben geen invloed op de vetafbraak. Dit is net het unieke aan de echte wraps die gewichtsverlies veroorzaken. Door het afbreken van het vet in de vetcellen en door het verbeteren van de lymfe-afvoer en circulatie, worden de vetzuren uit het lichaam verwijderd als afval.

Het derde proces bestaat uit het stimuleren van de bloed micro-circulatie. Dit is de bloedstroom door de allerkleinste bloedvaten (capillairen) van het lichaam. Deze werking is essentieel voor een body wrap om echt centimeterverlies te kunnen veroorzaken. De vetcellen zijn namelijk met capillairen omgeven die wel mijlenlang kunnen zijn en de vetcellen in staat stellen om de afvalstoffen en toxines te doen afvloeien. Om dit optimaal te kunnen doen dient de micro-circulatie in de capillairen te worden gestimuleerd opdat er voldoende bloed kan worden rondgepompt om deze snel te verwijderen.

Tijd om dat eens te testen! Aanstaande donderdag krijg ik mijn eerste wrap en ik ben erg benieuwd hoe het voelt en of het werkt. Ik hou jullie op de hoogte!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je