{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een platte buik?! Deel 1

Een platte buik met 4 wraps? Mijn moeder van 53 gaat de bodywrap kuur voor ons testen! Moeder van 3 kinderen.

Afbeelding blog 'Een platte buik?! Deel 1'

Een platte buik dat wilde ik ook wel. Ik was erg benieuwd en wilde het wel uit testen. Helaas mocht dit niet. Waarom? Ik geef mijn zoontje nog steeds borstvoeding. Gelukkig heb ik mijn moeder bereid gevonden om dit voor ons te testen. We willen natuurlijk allemaal wel een strakke buik!

Marlies van zaza bodyclinic kwam bij mijn moeder thuis om uit te leggen hoe het werkt. Vooral veel water drinken was 1 van de dingen die je moet doen tijdens deze kuur en vet eten laten staan. Laat dat nou geen probleem zijn voor mijn moeder. Vooraf hebben we foto's van mijn moeders buik gemaakt ( was ze erg blij mee, haha) en na een dag hebben we weer foto's gemaakt. Zie je hier het resultaat:

DSCN2384.JPG

De wrap doe je op je buik en daarna wikkel je er folie omheen om ervoor te zorgen dat hij op zijn plek blijft. Op de wrap zit botanishe lotion die ervoor zorgt dat je huid verstrakt en verstevigd. Ook minimaliseert het de aanwezige cellulitis en verbetert het de teint en structuur van je huid. Het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Klinkt goed toch?

Na een tijdje voelde de plek koud aan.Tijdens het lopen hoor je de folie onder je kleding. Ik kreeg elke keer de slappe lach van het geluid. Door de warmte en de wrijving ging wel de lotion naar beneden en dit veroorzaakte wel wat vlekken. Let hier dus op als je hem gaat gebruiken! Het is wel lastig om de wrap goed zelfstandig aan te brengen. Misschien is dit te oefenen, maar zo voor de eerste keer best lastig. 

Ik hou jullie op de hoogte dmv foto's en blogs! Mocht je vragen hebben dan kan je die mij natuurlijk altijd stellen. Ik ben benieuwd of mijn moeder na 4 wraps een strakkere buik heeft dan vooraf!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je