Snap
  • Mama
  • Gezond

Een platte buik?! Deel 1

Een platte buik met 4 wraps? Mijn moeder van 53 gaat de bodywrap kuur voor ons testen! Moeder van 3 kinderen.

Een platte buik dat wilde ik ook wel. Ik was erg benieuwd en wilde het wel uit testen. Helaas mocht dit niet. Waarom? Ik geef mijn zoontje nog steeds borstvoeding. Gelukkig heb ik mijn moeder bereid gevonden om dit voor ons te testen. We willen natuurlijk allemaal wel een strakke buik!

Marlies van zaza bodyclinic kwam bij mijn moeder thuis om uit te leggen hoe het werkt. Vooral veel water drinken was 1 van de dingen die je moet doen tijdens deze kuur en vet eten laten staan. Laat dat nou geen probleem zijn voor mijn moeder. Vooraf hebben we foto's van mijn moeders buik gemaakt ( was ze erg blij mee, haha) en na een dag hebben we weer foto's gemaakt. Zie je hier het resultaat:

De wrap doe je op je buik en daarna wikkel je er folie omheen om ervoor te zorgen dat hij op zijn plek blijft. Op de wrap zit botanishe lotion die ervoor zorgt dat je huid verstrakt en verstevigd. Ook minimaliseert het de aanwezige cellulitis en verbetert het de teint en structuur van je huid. Het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Klinkt goed toch?

Na een tijdje voelde de plek koud aan.Tijdens het lopen hoor je de folie onder je kleding. Ik kreeg elke keer de slappe lach van het geluid. Door de warmte en de wrijving ging wel de lotion naar beneden en dit veroorzaakte wel wat vlekken. Let hier dus op als je hem gaat gebruiken! Het is wel lastig om de wrap goed zelfstandig aan te brengen. Misschien is dit te oefenen, maar zo voor de eerste keer best lastig. 

Ik hou jullie op de hoogte dmv foto's en blogs! Mocht je vragen hebben dan kan je die mij natuurlijk altijd stellen. Ik ben benieuwd of mijn moeder na 4 wraps een strakkere buik heeft dan vooraf!

9 jaar geleden

Ik heb ook een eindblog geschreven met het eind resultaat. Misschien dat je daar wel een verschil ziet? Haar broeken gingen wel ruimer erdoor zitten, maar we hebben het helaas niet gemeten. Wij dachten zelf aan 5 cm gezien haar broeken :-)

9 jaar geleden

Ben ik heel hard als ik zeg, dat ik nog weinig verschil zie? Dan alleen idd wat anders van kleur? Ik ben benieuwd naar het echte eind resultaat! :-D ik kan ook wel iets gebruiken na twee kids voor m'n buik! Heeft ze haar buik gemeten?

9 jaar geleden

Komt denk ik door het licht. De eerste is op de dag zelf genomen in de middag en de tweede is genomen toen het buiten nog donker was. Bij de volgende foto's zal ik er op letten dat we het op dezelfde tijd doen :-) Mijn moeder had er iig geen last van en mij was het nog niet opgevallen.

9 jaar geleden

wat een verschil zeg. wel vind ik de huid er erg rood uitzien. is dit normaal?