Snap
  • Mama
  • Nieuws

Een pittig gesprek gehad met broertje van mn vent..

Zijn moeder heeft zo op hem ingespeeld! Dat hij nu bijna net zoals haar denkt over mij! Terwel toen ik er woonde zo close met hem was!

Hee! Tis alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven..

Een paar dagen geleden ben ik een gesprek aangegegaan met het jongste broertje van mn vriend die dus nog thuis woont bij mn schoonmoeder in, 

Pff wat was dat heftig en deed 't me heel wat, heb even moeten huilen, het deed me zeer dat zijn moeder zo op hem ingepraat heeft want hy praatte precies zoals zijn moeder tegen mij! Hij zei dat hy geen kant koos maar merkte al snel dat hy dat wel deed.. 

Hij zei ook dat wij degene waren die zich niet volwassen gedraagde en we mijn schoonmoeder/moeder respectloos behandelen ik heb een vriendin gevraagt om advies want wist niet goed hoe ik erop moest reageren.. Zelf vond ze dat ze het niet normaal vond hoe hij tegen mij praatte zeker omdat hy een jochie is van 17 

Ik heb me vriend toen die thuis kwam alles laten lezen en zn broertje bleef erbij dat ik het niet kon nja.. hij zei dat het er niet op leek in Delft dat ik voor me kind zorgde ik probeerde hem ervan te overtuigen dat dat kwam omdat zijn moeder me vol liet stampen met antidepressiva's ! Waardoor k egt goed onder invloed was van dat spul en idd minder deed dan dat ik nu doe (ik heb geen medicijnen niks meer) en dat is iets wat ze niet willen geloven helaas :(

Ik heb maar de eerste stap gezet ookal heb ik het er heel zwaar mee.. Waarschijnlijk in Nov een gesprek met me schoonmoeder in de hoop dat alles ophoud! Ik zie me vriend er zo onder lijden :( 

Ik ben alleen zo bang voor de gevolgen.. Ik ben nog zoooo boos en mijn moedergevoel zegt dat als ze hier komt ze sophie niet mag aanraken of vasthouden, zij is tenslotte de persoon die mij me kind wil afnemen! Ze zou zich eerst moeten bewijzen en niet voor sophie gaan maar voor haar eigen zoon, en dat vind ik nog het ergst.. Het gaat haar om mijn dochter en niet om het contact met haar eigen vlees en bloed!

Daarom twijfel ik zo of ik dit gesprek al wel wil voeren.. 

7 jaar geleden

Me vriend wil dat wel omdat hij haar mist! Nu heeft hij haar een bericht gedaan voor een gesprek eind aug begin sep.. Ik weet ni of ik 't kan maar kan het niet meer uit zn hoofd praten onze dochter is swss dan niet aanwezig..

7 jaar geleden

Ik zou het contact ook niet opzoeken. zeker als je vriend zegt dat hij het niet wilt. en jij eigenlijk ook niet.... als zij contact wilt dan weet ze jullie wel te vinden toch ;)

7 jaar geleden

Pff ja, misschien heb je ookwel gelijk, ik zet mn eigen gevoel aan de kant, wat eigelijk niet hoort Kben zo doodsbenauwd zeker omdat me vriend het erniet mee eens is en het eigenlijk niet zo goed begrijpt want ja tis en blijft zijn moeder :( en ik probeer uit te leggen waarom ik dat vind maar het komt niet zo goed over bij hem ofso..

7 jaar geleden

Als ik dit zo lees, en als ik mr jou vorige blog goed herinner, zou ik je het advies geven om het allemaal lekker zo te laten. Daar bedoel ik mee, geen gesprekken, geen contact, niks. Ze is een gevaar voor jou blije gezins situatie. Mocht jou vriend het hier niet mee eena zijn, moet HIJ het initiatief nemen een gesprek op te starten met jullie drieen. Ik kan me niet voor stellen wat een k#t situatie die is.. Maar mijn advies, dat is het gene wat ik zelf denk ik ook zou doen, als ik jou was. Veel succes, dikke knuf!