{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een pittig gesprek gehad met broertje van mn vent..

Zijn moeder heeft zo op hem ingespeeld! Dat hij nu bijna net zoals haar denkt over mij! Terwel toen ik er woonde zo close met hem was!

Afbeelding blog 'Een pittig gesprek gehad met broertje van mn vent..'

Hee! Tis alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven..

Een paar dagen geleden ben ik een gesprek aangegegaan met het jongste broertje van mn vriend die dus nog thuis woont bij mn schoonmoeder in, 

Pff wat was dat heftig en deed 't me heel wat, heb even moeten huilen, het deed me zeer dat zijn moeder zo op hem ingepraat heeft want hy praatte precies zoals zijn moeder tegen mij! Hij zei dat hy geen kant koos maar merkte al snel dat hy dat wel deed.. 

Hij zei ook dat wij degene waren die zich niet volwassen gedraagde en we mijn schoonmoeder/moeder respectloos behandelen ik heb een vriendin gevraagt om advies want wist niet goed hoe ik erop moest reageren.. Zelf vond ze dat ze het niet normaal vond hoe hij tegen mij praatte zeker omdat hy een jochie is van 17 

Ik heb me vriend toen die thuis kwam alles laten lezen en zn broertje bleef erbij dat ik het niet kon nja.. hij zei dat het er niet op leek in Delft dat ik voor me kind zorgde ik probeerde hem ervan te overtuigen dat dat kwam omdat zijn moeder me vol liet stampen met antidepressiva's ! Waardoor k egt goed onder invloed was van dat spul en idd minder deed dan dat ik nu doe (ik heb geen medicijnen niks meer) en dat is iets wat ze niet willen geloven helaas :(

Ik heb maar de eerste stap gezet ookal heb ik het er heel zwaar mee.. Waarschijnlijk in Nov een gesprek met me schoonmoeder in de hoop dat alles ophoud! Ik zie me vriend er zo onder lijden :( 

Ik ben alleen zo bang voor de gevolgen.. Ik ben nog zoooo boos en mijn moedergevoel zegt dat als ze hier komt ze sophie niet mag aanraken of vasthouden, zij is tenslotte de persoon die mij me kind wil afnemen! Ze zou zich eerst moeten bewijzen en niet voor sophie gaan maar voor haar eigen zoon, en dat vind ik nog het ergst.. Het gaat haar om mijn dochter en niet om het contact met haar eigen vlees en bloed!

Daarom twijfel ik zo of ik dit gesprek al wel wil voeren.. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je