{{ message.message }}
{{ button.text }}

een paar jaar later

Afbeelding blog 'een paar jaar later' Achtergrond blur afbeelding
Hoi Allemaal, Ik ben Anouk, 27 jaar en toen ik tussen mijn 19e en 22e jaar in Enschede woonde schreef ik vaak blogs over de dingen die ik toen meemaakte. Ik studeerde, (althans, deed een poging tot) en had een leuke vriendinnengroep waarmee ik dat deed wat de meeste studenten toen deden, stappen, heel veel rosé drinken, op het terras hangen en nog meer rosé drinken.En omdat ik uit het dorp waar ik vandaan kom ook nog een vriendinnengroep had bestond mijn week soms uit wel 5 avonden stappen, geen probleem! Mijn blogs bestonden toen voornamelijk uit verslagen van stapavonden, een lexa singles-party (eens, nooit weer), de geheime verliefdheidjes die eigenlijk niet zo geheim waren, want iedereen wist het eigenlijk wel en de zoektocht naar een wedding-date voor mijn moeders bruiloft. Meestal waren het wilde blogs, vol drank, feest, geflirt, nog meer drank en natuurlijk mannen, heel veel mannen. Nu wil ik weer gaan bloggen omdat ik het eigenlijk heel leuk vind om te schrijven. Het feesten is natuurlijk een stuk minder, het feesten in de kroeg of discotheek dan want als ik eerlijk ben is het hier (bijna) elke dag een feestje. Ik drink bij lange na niet meer zo vaak/zo veel. Maar er is 1 ding niet echt veranderd, de mannen, ik word namelijk nog steeds omringd door mannen. Echter zijn dit de liefste, leukste, grappigste en mooste mannen die ik ooit ben tegengekomen. Ze heten Milan, Troy en Jeroen en zijn 2jr, 0,5jr en 33jr. Ondanks dat ik hangend aan de bar, dansend op de tafel en met 3 glazen rosé in mijn handen altijd al wist dat ik zo graag mama wilde zijn en samen een prachtig gezin wilde hebben met de man van mijn dromen had ik niet durven hopen dat het zo geweldig zou zijn. I LOVE MY LIFE! En om toch stiekem te kijken of papa en mama de dansmoves van vroeger nog een beetje beheersen en nog een paar drankjes kunnen verdragen gaan we komend weekend lekker op stap met de vrienden, Milan en Troy gaan bij opa en oma logeren want eerlijk; papa en mama weten niet hoeveel uurtjes ze nodig hebben om uit te slapen en bij te komen ;) Groetjes Anouk ps; Dit zijn Jeroen en ik toen we elkaar 5 jaar geleden, tijdens het stappen,(hoe kan het ook anders haha) leerden kennen.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je