{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een paar daagjes naar mijn moeder.

Al lange tijd de plannen, maar nu is het er toch echt van gekomen ;)

Afbeelding blog 'Een paar daagjes naar mijn moeder.'

Al jaren hadden we het erover.... Dat ik een paar dagen naar mijn moeder zou gaan om even bij te tanken. Nooit wat van gekomen en nu eindelijk was het zover....

Nooit ben ik zonder mijn kindjes, mijn zoontje van 6 zit natuurlijk op school, maar mijn dochter van 3 is nog lekker thuis(dat gaat nu ook niet zo lang meer duren). Ik zelf ben thuis komen te zitten doordat ik fibromyalgie(eigenlijk sinds mijn dochter er is) heb en daardoor nog steeds geen fut heb om het thuis te redden, laat staan buitenshuis. Daar door is het fijn om even bij te tanken, maar daar moet je zelf wel echt aan toe zijn. Dat was al die jaren de reden om niet te gaan (loslaten is erg moeilijk) en nu de reden om het juist wel te doen.

Weken was ik al aan het delen dat in ging, toen het zover was, had ik er ook enorme zin in, maar om zo weg te gaan is toch lastig. Maar goed eenmaal in de auto ging het wel. Het waren 2 nachtjes en de eerst was een drama, ik kon het niet loslaten en dacht elke keer, wat zijn ze nu aan het doen. Je hebt ook echt alleen met je zelf te maken en hoeft voor niemand te zorgen, even op je zelf terug geworpen. De 2de dag hadden we lappendag in Enkhuizen(nee dat is niet schoonmaken, zoals zoveel hier denken;)). Dat is lekker met nog 5 meiden over de markt zwalken, heerlijk zonder poespas om je heen, ik kreeg de smaak al aardig te pakken! We hebben een super dag gehad!

Na de 2de nacht ging ik alweer naar huis, lekker idee om mijn kindjes en mijn vriend weer te zien, maar een half uur nadat ik thuis was, had ik al door dat er dingen waren die ik absoluut niet had gemist! Hahaha.

Nu heb ik me voor genomen om het vaker te doen en even een paar dagen op te laden, heerlijk voor mij en ook goed voor het thuisfront ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je