{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een ode & shoutout naar alle mama’s

Moederdag 2019!

Afbeelding blog 'Een ode & shoutout naar alle mama’s ' Achtergrond blur afbeelding

Shoutout to all the moms out there

Dikke duim omhoog voor alle mama’s in dit universum want pfoe, wat is dat soms een mega wereld job. 24 uur per dag, 7 dagen per week doen jullie je werk. Als de kids er zijn maar ook zeker als de kids er niet zijn. Die hersentjes van mama’s staan geen moment stil. Eigenlijk zijn we een soort van Personal Assistants voor die kleine etterbakkies. We zijn hun koks, taxi chauffeurs, kapsters, stylistes, planners, dokters, voorbeeld, nummer 1 fan, schoonmaaksters, verzorgsters etc etc. 

Ik lees zo vaak alleen maar positieve dingen en natuurlijk zijn er wel duizenden op te noemen maar het kan ook zo pittig zijn. Mama’s kunnen niet ziek zijn, niet na hun werk op de bank ploffen met de pootjes omhoog, niet zomaar even de deur uit lopen, niet altijd doen wat ze willen doen, niet doorslapen, niet ongestoord een uur lang onder de douche staan, niet altijd het huis spik en span hebben. Maar toch doen mama’s hun stinkende best om het die kleine droeftoetertjes naar hun zin te maken.

Ik persoonlijk vind vrouwen aka moeders zulke sterke wezens. Zeg nou zelf mama’s. Wij kunnen toch wel écht heel veel aan. Heel veel bereiken. En zelfs als je het gevoel heb dat je te kort schiet, met de wallen onder je ballen met coupe de la klittenknot en de snotterbellen op je net gestreken schone blouse sta je er wel. Je staat er wel om je kids liefde te geven en de zorg te bieden die ze nodig hebben. En zelfs als dat om wat voor reden dan ook even niet gaat zorg je er voor dat alles zo goed mogelijk geregeld is.

Dus mama’s. Op deze Moederdag 2019 wil ik even een keiharde shoutout geven naar jullie. Naar alle duizendpoten. Maar ook naar alle vrouwen die de wens hebben om mama te worden waarbij het misschien niet zo makkelijk gaat. Shoutout naar iedereen die zijn/haar moeder er op deze dag helaas niet bij kan hebben.

Voor ons beide heeft moederdag een blijvende dubbele lading. Onze biologische moeders leven beide niet meer, máár daarentegen zijn we wel beide zelf moeder wat natuurlijk wel gevierd mag worden! 

Geniet er van vandaag. Sta even stil bij het feit dat je een topper bent.

Applaus. Voor jullie!

Dikke kus van Anne & Astrid, Perf not so Perf

MAMAS AAN DE TOP! 

http://www.perfnotsoperf.nl/2019/05/01/moederdag/


Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je