{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een normale dag

Afbeelding blog 'Een normale dag'

Om vijf uur loopt de wekker af. Maar pap en mam zijn al wakker. Pap staat als  iedere dag op. Niet omdat het moet maar om de kleine nog een fles te kunnen geven om mama te ontlasten. Papa maakt zijn boterhammetjes, ontbijt, het fruithapje voor de kleine meid wordt gemaakt. En gaat douchen. 

Om kwart voor zes komt mama haar bed uit en springt onder de douche. Papa verschoont de kleine meid geeft haar fles en laat haar even spelen. Inmiddels is mam beneden en kruipt op haar bed met ontbijt.  Om zeven uur ligt de wolk in bed en papa gaat naar zijn werk. De wolk is al weer om acht uur wakker. ze wil spelen en lopen. Maar beide kan mama niet. Dus het gevecht begint om de kleine te vermaken tot de hulp komt. Mama verschoont een luier en zingt liedjes.

om negen uur komt er hulp. Deze geeft eten en verkleed de wolk. Even spelen en om tien uur gaat ze weer weg. De wolk slaapt om kwart voor elf. Mama ligt met pijn op bed. En hoopt dat haar wolkje nog even slaapt. Mama staat er nu alleen voor tot dat papa thuis komt. Meestal slaapt de wolk overdag totaal twee uurtjes. Mama zoekt naar manieren om de dag door te komen. Wandelen kan mama niet en staan en zitten ook niet.

Om kwart voor twaalf is de uk weer wakker. Dan maar een boterhammetje. De kleine vind het prachtig alleen voor mam een lange zit. 40 minuten. Dan de box. Nee ik wil niet. ik wil staan en het liefst leren lopen mama. Dan maar de kinderwagen . 5 minuten wandelen. Langer kan mama niet. Een kwartiertje spelen....helaas spelen wordt staan en dus moet mama de kleine meid opvangen.  het is nu bijna half twee. Flesje dan maar en naar bed. half drie, het meisje is wakker. En wil alleen maar staan. Drie uur een wandelingetje van vijf minuten. Daarna in de kinderstoel en een soepstengel. 

Eigenlijk hou ik nu maar op, want boeiend is het niet. Ik word er ook niet blij van. Met bi is alles een gevecht en is het een wedstrijd om de dag weer door te komen. Veel mensen begrijpen niet hoe het is. Zwaar voor mama maar ook voor papa!

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je