Snap
  • Mama
  • post

Een (nieuwe) verslaving!

Nog niet zo lang geleden was mijn leven anders

Zo lijkt het net alsof deze blog over iets heel diepzinnigs gaat. Geloof me, rond dit tijdstip en na zo een heerlijke dag is het niet heel diepzinnig, maar wel net zo waar!

Nee, het gaat dit keer niet over mijn verslaving aan nicotine! Want, al 13 weken ben ik daar van af. Ook niet over alcohol, want dat vind ik sowieso niet zo veel aan. En nee, drugs is ook echt niet mijn ding gelukkig! Mijn verslaving gaat over iets heel anders. Het gaat ove een scherm, en letters, en een hoop plezier! Ondanks het plezier, gaat er een hoop tijd in zitten! Zelfs als om het even er geen teken is van leven!

 

Ik heb hier schik op mamaplaats.nl! Dat wilde ik even kwijt!

Sinds gisteren avond kwam ik niet meer op mamaplaats, waardoor ik iedere 10 minuten wel even moest proberen of het nu al weer lukte. Uiteindelijk besloot ik aan het einde van de dag dat ik verslaafd was!

Verslaafd aan mamaplaats!

Verslaafd aan jullie leuke blogs, adviezen, winacties, testacties.

Nou ja, gewoon ronduit verslaafd!

 

Leuk hoor, geniet er helemaal van! En ik hoop dat de rest van de mama's hier ook geniet. Geniet van alle leuke verhalen, leuke emoties, moeilijke verhalen, lastige vragen, leuke annekdotes en interessante onderwerpen. Altijd iets te doen, en ik hoop dat er steeds meer mama's gaan bloggen. Het hoeft echt niet met naam en toenaam, gezien je eigen privé leven tegenwoordig niet te veel te grabbel moet liggen, maar ook zonder alles vrij te geven kun je samen leren, samen genieten, samen lachen en samen huilen.

 

Nogmaals! Ik geniet van mamaplaats!

10 jaar geleden

heel herkenbaar dit ;) moet zelf nog beginnen met bloggen maar het is veels te leuk om andere blogs te lezen!

10 jaar geleden

haha Ja ik zit er niet elk uur op te kijken, maar als ik er eenmaal op zit (zoals nu) blijf ik ook 3 uur lang op mamaplaats.nl ! Maar na dit bericht ga ik even heerlijk op de bank hangen, ik zit nu namelijk op een harde eetkamerstoel!

10 jaar geleden

Ik lees ook meer dan dat ik blog hoor :) komt ook mee omdat ik soms een beetje huiverig ben voor wat naar buiten komt via internet. Maaaar ook dat komt goed hihi

10 jaar geleden

Jaaa heel herkenbaar, gisteren ook steeds maar verversen maar het wou maar niet heel vervelend! hahaha al lees ik meer dan dat ik de laatste tijd blog