{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een nieuwe oppas

Een nieuwe oppas. Toch wel even spannend...

Afbeelding blog 'Een nieuwe oppas'

De kinderen hebben er al weken naar uitgekeken en vanavond is het dan eindelijk zo ver: de nieuwe oppas komt! Een hele tijd geleden kwam ons overbuurmeisje vragen of ze een keertje op onze meiden mocht komen passen. Op dat moment vond ik het nog wat te 'vroeg'. Bovendien hadden we de luxe dat oma en opa in de buurt wonen en als het even kon, kwamen zij met liefde oppassen.

Dat laatste geluk hebben we nog steeds, maar ik wil ze ook niet teveel belasten en bovendien wilde de meiden dolgraag dat het overbuurmeisje eens kwam oppassen. Voor zo ver ik weet is ze bijna 16 en heel lief met kinderen. Daarnaast loopt ze op vrijdag stage bij mijn oudste dochter in groep 3. Ze heeft dus ook al de nodige ervaring met kinderen. Het moest er dus maar eens gauw van komen!

Zo gezegd, zo gedaan: we hebben een datum geprikt en vanavond komt zij op onze meiden passen, terwijl wij lekker samen uiteten gaan. Ik heb er natuurlijk ontzettend veel zin in, maar stiekem is het toch een beetje spannend. Behalve familieleden heeft er nog nooit iemand anders hier opgepast.

Op de aanrecht in de keuken heb ik net alvast koeken, chips en andere lekkere dingen klaar gezet. Mijn gedachten gingen daarbij terug naar een jaar of 25 geleden. Toen paste ik als 13-jarige op de vier (!) kinderen van buurtgenoten en stond de aanrecht daar altijd boordevol lekkernijen. ( de heer deze huizes werkte bij MARS, dus dan weet je het wel ) Nu stond ik voor 'onze oppas' lekkere dingen klaar te zetten.....waar blijft de tijd?

Aangezien het hier herfstvakantie is, mogen de meiden vanavond lekker lang 'opblijven'. Dat wordt dus 'feest' voor allemaal. Fijne avond!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je