{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een nieuwe koning, een nieuwe feestdag

Zeker weten dat je de toespraak van de koningin waarin ze haar aftreden aankondigt hebt gezien. Met zijn vieren hebben wij voor de tv gezeten en doodstil zitten luisteren naar wat onze majesteit te vertellen had. Persoonlijk vind ik het goed zo. Ze mag ook wel met pensioen, ze is al 75. En Willem Alexander is een goede opvolger als koning.

Afbeelding blog 'Een nieuwe koning, een nieuwe feestdag'
Zeker weten dat je de toespraak van de koningin waarin ze haar aftreden aankondigt hebt gezien. Met zijn vieren hebben wij voor de tv gezeten en doodstil zitten luisteren naar wat onze majesteit te vertellen had. Persoonlijk vind ik het goed zo, met Willem Alexander als goede opvolger. Ze mag ook wel met pensioen, ze is al 75. Het enige waar ik even om moest slikken en waar ik nog steeds aan moet wennen is dat onze Koninginnedag ook verleden tijd is. Koninginnedag is voor mij net als voor velen een speciale dag. Nederland kleurt "rood wit blauw" en oranje. De hele sfeer er omheen, overal rommelmarkten. Dat is dit jaar voor het laatst. De laatste keer Koninginnedag op de vertrouwde manier. De manier waarmee je bent groot geworden. En wat wordt het straks. Wat blijft hetzelfde en wat verandert? Koningsdag wordt de nieuwe traditie, zal het net zo speciaal worden als Koninginnedag of gaan we straks terug verlangen naar Koninginnedag? De tijd zal het leren.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je