{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een nieuwe hobby

Afbeelding blog 'Een nieuwe hobby'

Deze hobby is pas een paar weken geleden ontstaan en nu heb ik al zoveel gemaakt dat ik ze wel te koop aan moet bieden....

Ik ben echt een freule typ en ik miste het heel erg om dingen zelf te maken, maar met 2 kleine kinderen kan je niet uren kraaltjes uitzoeken voor een ketting te maken of even een nieuwe zomerjurk in elkaar zetten. Ik heb gemerkt dat deze dingen te veel van mijn concentratie vragen en zo kan ik naar mijn gevoel niet genoeg tijd aan de meiden besteden.

Daarbij komt nog dat Megan alles zo ongeveer 10sec volhoud en ik moest wat bedenken wat haar zou leren dat knutselen en kleuren leuker is als je er echt tijd in stopt.

Zo kwam ik op het maken van haarspeldjes.....Nu zitten de meiden te kleuren, knippen, plakken of mij te helpen combinaties te maken en ik heb een hele stapel speldjes als eind resultaat.....

Heel leuk om te doen en gezellig met mijn meiden aan de tafel knutselen :D

Nieuwschierig geworden? Al mijn speltjes zijn te bewonderen op mijn facebook pagina: https://www.facebook.com/all4girls1 Like me en share me en ik verloot het mooie speldje van de foto!!!!

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je