{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een nieuwe baan!!

Misschien is het jullie al opgevallen dat ik de laatste weken iets minder actief ben op mamaplaats dan anders..

Afbeelding blog 'Een nieuwe baan!!'

Dat klopt want ik heb een nieuwe baan!

Na bijna 10 jaar voor de klas was er oa door leerling-krimp in ons woongebied een probleem. Volgend schooljaar zal de school het personeel anders moeten gaan inzetten.

Jammer maar helaas…

Ondanks dat ik niet gelijk op de afvloeilijst stond heb ik het zekere voor het onzekere genomen en ben ik gegaan voor een beschikbare kantoorbaan…

Zo, dat is even een heel ander verhaal!!

Nu zit ik al een week op een bureau stoel.. dat merk ik dus echt wel! Ik begin een beetje stijf te worden en merk dat mijn ijver wel iets meer moet worden afgewisseld met een loopje naar een koffieapparaat of toilet! Daar moet ik de komende week dus eens even flink aan gaan werken.

Maar natuurlijk is dat niet het enige! De computer is een machine die mij niet heel veel zegt. Natuurlijk weet in zo ongeveer hoe hij werkt maar ik heb thuis alleen een I-pad en daar red ik mij prima mee. Nu word ik de hele dag geconfronteerd met een computer. Oja een laptop die is aangesloten op een beeldscherm…

Jullie snappen het al. Ik heb heel veel te leren en moet daar thuis ook behoorlijk aan trekken!

Geen probleem maar mijn blogs zullen even op een lager pitje staan.
Maar, ik lees nog wel mee hoor, alleen nu zonder steeds te reageren.

Nog een tweetal maandjes en het zal vast allemaal `gewoon` zijn. Dan ga ik zeker weer heel druk verder met frequent bloggen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je