{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een nieuw doel: gezonder leven

Een nieuw doel voor de komende periode: gezonder leven... een uitdaging

Afbeelding blog 'Een nieuw doel: gezonder leven'

Ik moest een nieuw doel hebben voor de komende periode. De hele zomervakantie heb ik zo slecht gegeten en amper gesport dat ik niet goed in mijn vel zit en me futloos voel.

Maar hoe pak ik dat nou aan? Hoe ga je gezonder leven?

Allereerst heb ik besloten sowieso 2 keer in de week te gaan zwemmen, ik krijg er energie van en het is goed voor de rugpijn die vaak de kop op steekt. Meer zou beter zijn maar met een gezin met 4 kids niet haalbaar en doelen die niet haalbaar zijn zijn op voorhand al kansloos.

Dan de grootste uitdaging, het eten.... ik heb denk ik honderdduidend sites gezien van veganistisch eten tot de meest culinaire hoogstandjes van de bekende topkoks. Nu ben ik niet zo'n kokkin dus het moet snel, makkelijk en kindvriendelijk zijn. Ik ben er nog niet helemaal aan uit. Wellicht dat iemand hier nog tips heeft???

Op naar een nieuw schooljaar met hopelijk een fittere moeder:)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je