{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een nieuw begin in 2017 #10

Het leven gaat veder.. terwijl ik wil dat mijn leven blijft stilstaan..

Afbeelding blog 'Een nieuw begin in 2017 #10' Achtergrond blur afbeelding

De uitgerekende datum is geweest. De dag zelf viel mee. Mijn verdriet werd die dag niet meer maar ook niet minder. Het is erg fijn om te zien dat mensen aan de datum denken en op die dag een kaart of een berichtje sturen!

Het leven gaat veder. Ik zie het in kleine dingetjes. Aan onze zoon die ondanks deze periode snachts zindelijk is geworden en nog maar af en toe een ongelukje heeft! En dat hij zonder zijwieltjes fietst! Juist nu sta ik er meer bij stil dat hij wel door groeit.. lastig is dit ook. Ik ben super trots op hem en laat dit ook blijken maar voel me dan ook weer een soort van schuldig en besef dit maken we met E. nooit mee

Er worden ook babytjes geboren in onze omgeving. Op kraambezoek zijn we nog niet geweest. Ook komen er weer nieuwe zwangerschappen. Ik ben echt blij voor deze mama's.. en hoop dat wij dit in de toekomst ook weer mee mogen maken.

Ik merk aan mezelf dat ik hulp bij deze situatie nodig heb en dit word direct opgestart. Een dag nadat ik bij de huisarts zat kon ik al terecht bij een psygoloog . Ik hoop dat zij mij door middel van praten, tips en handvaten kan geven hoe ik er mee om kan gaan..

Helaas gaat het leven veder en krijgen we slecht bericht van mijn moeder. Af en toe schiet het door mijn hoofd: hoeveel meer nog? 

Toch zijn niet alle momenten somber. Ik geniet van de zon die straalt. Een dikke knuffel van mijn zoontje! Familie en vrienden die voor ons klaar staan. Een kaart of een berichtje. Van de week heb ik voor het eerst weer wat gebakken (wat overigens hartelijk werd ontvangen door buren, vrienden en manlief!) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je