{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een mooie & zware tijd part 3

Het 2e trimester

Afbeelding blog 'Een mooie & zware tijd part 3' Achtergrond blur afbeelding

Het 2e trimester

Ja dat was eigenlijk gewoon genieten ik voelde me goed werkte lekker 40 uur per week en reed nog met mijn paard.

Ik ging altijd op controle over de grens in België daar krijg je ook het geslacht te horen uit de nipt test. Dus na 14 weken kreeg ik in een brief de uitslag dat alles goed was dus heel blij mee! Voor het geslacht moest ik naar een site maar kon ik niet op omdat ik nederlandse was dus dan maar bellen en kreeg ik te horen dat we een zoontje verwachten wat was ik blij! 

Met 20 weken zwangerschap is mijn paard geschrokken en ben ik er afgevallen gelukkig niet hard en was alles oke. Dan ben ik toch maar gestopt had ik al veel eerder moeten doen maarja.. vanaf 24 weken begon het werken al wat zwaarder te worden ik werkte 5 dagen per week van 04.30 tot 13.00 best zwaar dus. Ik kreeg last van veel harde buiken maar ik wou het toch nog langer volhouden want nu al thuis zitten no way! Ook de suikertest was prima en ik vond helemaal niet vies eigenlijk! Ik had het wel erg zwaar met de kilos die er zo snel bij komen maar gelukkig gaan ze er toch vrij snel ook weer af!  Verder genoot ik van de schopjes in mijn buik wat vond ik het zwanger zijn geweldig toen nog onwetende hoe zwaar het nog ging worden voor mij daarover vertel ik morgen meer ..  om 20.00 het 3e en zware trimester.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je