{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een mama van 2 kleine Bergjes

Afbeelding blog 'Een mama van 2 kleine Bergjes'

Hoi! Ik ben Mariska Berg, mama van 2 lieve meisjes en vrouw van een geweldige man en papa. In 2016 werd ik voor het eerst mama en in 2018 heb ik dit mooie wonder voor een tweede keer mogen meemaken. Ik probeer in het moederschap zo open en eerlijk te zijn, want daar liep ik in het begin vooral tegenaan. Alleen de perfecte verhalen die je hoort, terwijl het soms best heftig en zwaar is. Langzaam aan hebben wij hierin onze eigen weg gevonden. Samen slapen, veel gezinstijd en te weinig me-time ;) zijn hier mooie voorbeelden van. Waarom ik ben begonnen met bloggen? Altijd al heb ik veel van mij afgeschreven, maar altijd voor mezelf. Nu we met ons gezin de stap gemaakt hebben om twee maanden met onze vouwwagen door Europa te gaan reizen, lijkt het me leuk om onze ervaringen te kunnen delen. Wil je meer weten over mij, mijn gezin en onze reis, volg mijn blogs dan!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je