Snap
  • Mama
  • zwangerschap

Een leven zonder baarmoeder 2

De ongeplande zwangerschap vertellen aan mijn vriend...
5 jaar geleden

dank je wel ik zal de volgende eens gaan typen ;). ben herstellende van mijn baarmoeder operatie dus had helaas was moeizame dagen en weinig fut. Ik zal je vandaag eens laten lezen welke keuze ik heb gemaakt destijds in 2012 :) en blij dat je voor je kindje bent gegaan en je ondanks je alleenstaande mama bent ervoor gaat en alle liefde kan ontvangen van zown lief klein mooi wondertje. en idd speelde bij ons idd ook mee de reactie van zijn ouders ;)

Wat egoïstisch van die vriend om z'n kind te willen vermoorden?, zo'n kleine uk is het zo waard om voor te gaan! Je krijgt er zoveel liefde en plezier voor terug! Alles is leuker met zo'n kleine!!

5 jaar geleden

bedankt voor het delen van jou verhaal. heel benieuwd hoe het bij jou afloopt met jou keuze. het is of ik mijn eigen verhaal lees. ik heb de keuze gemaakt om de zwangerschap niet af te breken en mijn zoontje is nu 1 jaar. helaas is dit wel ten koste gegaan van mijn relatie en heeft mijn vriend het contact al vroeg in de zwangerschap verbroken en is hij verhuisd omdat hij niks met zijn zoontje en mij te maken wil hebben dit omdat hij bang was voor reactie van zijn familie en omdat hij zijn vrijheid niet wou opgeven hij heeft namelijk een zoon van 15 en dochter van 20 uit een eerdere relatie . heel veel succes met het maken van jou keuze