Snap
  • Mama

Een leuke traktatie. :-)

Het hele jaar door krijg ik een hoop traktaties. Vaak is het hetzelfde, maar vandaag kreeg ik toch een leuke traktatie!

Merci staat op nummer 1 gevolgd door zeebanket. in mijn klas ligt een doosje met alle chocolaatjes. De chocolaatjes in verpakking bewaar ik. De rest deel ik uit. Wanneer ik het allemaal op zou eten zou ik 20 kilo zwaarder zijn. haha.

Vandaag kreeg ik een super leuke traktatie. Zo leuk dat ik het met jullie wil delen. Ingepakt in doorzichtig folie zie ik een mooi paars bekertje met mijn naam erop en een hartje. Erin vind ik chocolaatjes, een granenreep en verschillende soorten thee. Super leuk gedaan en erg origineel!

En de kinderen.... die kregen ook een beker met hun eigen naam erop. Erin zat drop en spekjes. Erg leuk!

Nog twee weken en dan is mijn eigen mannetje jarig. Ik ben al druk aan het bedenken wat ik ga maken. Heeft iemand nog leuke ideeën?


8 jaar geleden

Whoooo.....

8 jaar geleden

Thanks voor je tips!

8 jaar geleden

Ja juffen krijgen altijd chocolade. Ik zou voor gezond gaan of een leuk speeltje. Wat ik zelf heb gemaakt is een vis hengel. Een soepstengel met een suikervrije drop veter en daar aan een bad eendje (ben zelf gek op bad eendjes haha;)) Of een handje maken aan een rietje met een doosje rozijntjes er achter. Geplakt Of Een druiven rups. Of Banaan bootjes: hele banaan daar in een prikker met een zeil met hoera ... Zoveel jaar. Snel makkelijk en de meeste kindjes mogen het en gezond. Kijk is op deze site: http://www.party-kids.nl/traktaties/

8 jaar geleden

Was inderdaad wel veel werk. Het folie knippen en de bekertjes inpakken met een lintje eromheen was het meest tijdrovend..haha... Ben er wel dik 2 uur mee bezig geweest maar het zag er zoooooooooo gezellig uit!!!