{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een leuke traktatie. :-)

Het hele jaar door krijg ik een hoop traktaties. Vaak is het hetzelfde, maar vandaag kreeg ik toch een leuke traktatie!

Afbeelding blog 'Een leuke traktatie. :-)' Achtergrond blur afbeelding

Merci staat op nummer 1 gevolgd door zeebanket. in mijn klas ligt een doosje met alle chocolaatjes. De chocolaatjes in verpakking bewaar ik. De rest deel ik uit. Wanneer ik het allemaal op zou eten zou ik 20 kilo zwaarder zijn. haha.

Vandaag kreeg ik een super leuke traktatie. Zo leuk dat ik het met jullie wil delen. Ingepakt in doorzichtig folie zie ik een mooi paars bekertje met mijn naam erop en een hartje. Erin vind ik chocolaatjes, een granenreep en verschillende soorten thee. Super leuk gedaan en erg origineel!

En de kinderen.... die kregen ook een beker met hun eigen naam erop. Erin zat drop en spekjes. Erg leuk!

Nog twee weken en dan is mijn eigen mannetje jarig. Ik ben al druk aan het bedenken wat ik ga maken. Heeft iemand nog leuke ideeën?


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je