Snap
  • Mama

Een kus en een aanzoek... van een andere man!

Ik kende hem nog maar net. Hij pakte mijn gezicht vast, gaf me een zoen en zei "ik wil met je trouwen"

"Jij bent de allerliefste" Ik vertelde deze man dat ik al een man had en niet met hem kon trouwen. Hij wilde er niks van weten. Ik was de allerliefste. 

's Avonds vertelde ik het aan mijn man. Hij begon te lachen en zei lachend dat hij deze man een keertje op ging zoeken. Regelmatig word ik gezoend door andere mannen., geknuffeld en krijg ik huwelijksaanzoeken. En mijn man vindt het niet eens erg! Hij vindt het zelfs leuk en lief. Begrijp jij dat nou?

Vanmorgen zag ik deze man weer. Hij rende op mij af en gaf mij een dikke knuffel. Ik vroeg of hij nog steeds wilde trouwen en met glunderende ogen zei hij ja. Ik heb ook zijn moeder gesproken en die vond het een geweldig idee. Hoewel ze wel teleurgesteld was dat hij niet met haar wilde trouwen.....

Haar zoon, mijn "andere" man is één van de kleuters die mij elke dag de liefde verklaren. Die mij elke dag begroet met een knuffel. Zijn glunderende ogen zeggen dat hij het leuk vindt in mijn klas. En ik.. ik geniet van de kusjes op mijn wang, de dikke knuffels en de huwelijksaanzoeken. Wat ben ik toch "rijk" dat ik de juf mag zijn van deze kleuters. :-)

8 jaar geleden

Dank je wel. :-)

8 jaar geleden

Hihi dank je wel. En ja ze zijn echt geweldig. Kan er verhalen vol mee schrijven. Misschien dat ik dat maar eens ga doen.

8 jaar geleden

Haha nee ik ga elke dag met een goed gevoel weg van mijn werk.

8 jaar geleden

Geweldig geschreven!