{{ message.message }}
{{ button.text }}

EEN HOND MET EEN MISSIE

Afbeelding blog 'EEN HOND MET EEN MISSIE ' Achtergrond blur afbeelding

Zoals jullie eerder al hebben kunnen lezen hebben wij dit jaar weer een pup in huis van KNGF geleidehonden. Normaal gesproken ga je vanaf ongeveer 4 maanden regelmatig oefenen in winkels, openbaar vervoer, op stations enz. maar doordat  Foppe wat last had van zijn heupen hebben we daar, in overleg met KNGF, iets langer mee gewacht. 

We besloten de training even op een laag pitje te zetten en startten met pijnstilling en fysio. Tijdens deze sessies kreeg Foppe hydrotherapie waarbij hij mocht lopen in een bak met water, met als doel de spieren rond zijn heupen sterker te maken. 

Al na een paar weken zagen we verbetering. Inmiddels is Foppe van de pijnstilling af en gaan we weer heel rustig opbouwen. Echt zo gaaf om te zien dat de therapie helpt! Of hij het gaat halen om later als geleidehond te gaan werken? We gaan het zien! Gelukkig zijn er nog een hoop prachtige doelen zoals een carrière als autisme geleidehond voor kinderen met autisme, hulphond voor mensen met een lichamelijke handicap of buddyhond voor mensen met een posttraumatische stressstoornis.

En mocht dit allemaal niet haalbaar zijn dan staat er vast ergens een gouden mandje klaar voor hem. Want 1 ding is zeker: zo'n lieve hond als Foppe heb ik niet eerder mee gemaakt ♡

Afbeelding blog 'EEN HOND MET EEN MISSIE '

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je