Snap
  • Mama
  • Relatie

een heerlijke verjaardag en wat extra energie

middenin een voor mij moeilijke periode, heb ik toch mijn verjaardag gevierd met mensen die dicht bij me staan.

Een paar weken terug besloot ik dat ik dit jaar toch mijn verjaardag wilde vieren met vrienden en familie. Iets wat voor mij nu best moeilijk was aangezien ik totaal niet goed in mijn vel zit. Alle lieve mensen die ik had uitgenodigd waren er en wat ben ik toch heerlijk verwend.

zaterdag hadden we het de kinderen verteld, met als gevolg dat de oudste vond dat ik maar naar bed moest zodra hun 's avonds de slingers op gingen hangen... 's middags waren we nog naar de stad geweest want ze hadden nieuwe schoenen nodig en ik moest (van vriendlief) zelf mijn verjaardagskado uitzoeken. daar hadden de kinderen ook een ongezouten mening over, namenlijk: je mag niet weten wat we voor je halen, en als je het wel weet, moet je het vergeten...

gister konden de kinderen niet wachten tot het bezoek er was. taart eten, chipjes, kaasjes en worstjes, dat vinden ze heerlijk dus dat gaat er makkelijk in (en het liefst zo veel mogelijk). toen ik onder de douche stond heeft mijn vriend m'n kado ingepakt en samem met de kids de kamer versierd, en ik mocht niet naar beneden zolang ze nog niet klaar waren. en daarna kreeg ik mijn "vergeten" kado met een dikke knuffel en kus van beide kids.

En ondanks dat het ontzettend veel energie kostte (die ik hard nodig heb op andere momenten) ben ik zo ontzettend blij dat ik het toch gedaan heb. voelde me heerlijk voldaan 's avonds en mijn humeur heeft er niet onder geleden. en dat terwijl ik een enorm slechte en zware week wachter de rug heb gehad. en dat geeft toch ook weer energie voor de komende week. al hoop ik dat die niet te snel op is.

8 jaar geleden

Goed van je en wat een fijn gevoel moet je dat hebben gegeven! Nog gefeliciteerd!