{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een heerlijke vaderdag !

Vandaag was het vaderdag ! Het is een heerlijke dag geweest. Voor papa een leuke dag, maar wat heeft mama ook genoten !

Afbeelding blog 'Een heerlijke vaderdag !'

6.15u.... Pfoe wat vroeg. Meneer bleek doorgelekt te zijn en werd helemaal nat wakker. Even snel luier verschonen en hopen dat hij verder slaapt. Helaas zodra de slaapzak open gaat, springt meneer omhoog en begint alles vrolijk aan te wijzen. Meneer is duidelijk zijn dag begonnen.  Papa kan nog even lekker uitslapen.
Al snel merk ik dat het vandaag niet heel erg is om zo vroeg wakker te zijn, want wat is ons mannetje vrolijk vandaag. Is overal heerlijk relaxed mee aan het spelen en gaat lekker zijn eigen gangetje. Daar kan ik echt zo heerlijk van genieten!

We hadden afgesproken dat ik mijn man om 9.15u zou wakker maken, aangezien we ook nog even langs mijn ouders zouden gaan voor vaderdag.

9.15u .. Samen met mijn zoontje maak ik mijn man wakker met een cadeautje en een ontbijtje op bed. Waar meneer nooit rust in zijn kont heeft, heeft hij heerlijk met ons op bed mee zitten peuzelen van een broodje en is hij geen een keer van het bed afgegaan. Hij kan dus toch rustig blijven zitten ! 

Rond 10.30u zijn we langs mijn ouders geweest. Mijn opa kwam daar ook nog even langs. Ondanks meneer meestal rond dit tijdstip gaat slapen en hij toch wel moe was heeft hij het hier ook super goed gedaan en was hij heel gezellig. Nog even een boterhammetje eten en daarna heerlijk gaan slapen. Gelukkig bijna 2,5 uur want we zouden nog uit eten gaan en dan is het fijn als hij lekker lang heeft geslapen.

Ik bedacht me dat het morgen erg slecht weer zou zijn en boodschappen doen zou dan eigenlijk wel handig zijn om vandaag te doen. Scheelt morgen weer een ritje door de regen. Mijn man zou het huis gaan stofzuigen. Ik zei nog anders doe jij nog wat boodschapjes en doe ik wel stofzuigen, want anders is het ook zo lullig op vaderdag! Maar mijn man vond het boodschappen doen vervelender dus bleef het bij het oorspronkelijke plan. 

Meneer was lekker aan het lopen en ook in de supermarkt wilde hij ook niet de wagen. Dit zou pas de derde keer worden dat hij mee loopt in de supermarkt en het is dan toch wel spannend of hij gaat luisteren of ervoor zorgt dat mama de hele tijd door de supermarkt achter hem aan moet rennen of met alle drama hem in de wagen moet terugzetten. Gelukkig was hij nog steeds goed gemutst en deed hij het prima. Oké ik had wel bijna een blik peren in mijn mandje maar ach het afscheid nemen viel hem gelukkig niet zwaar haha. Zelfs bij de kassa bleef hij keurig wachten tot ik betaald had. (Ik begon me bijna zorgen te maken dat hij de hele dag al zo goed luistert haha)

Dan de grootste uitdaging van de dag. Uit eten ! De laatste keer was het toch wat behelpen toen hij halverwege er niet zo veel zin meer in had. Vandaar nu de keuze voor een buffetrestaurant. Hij kan dan af en toe lekker meelopen en hij kan ook steeds kleine bordjes eten. Zolang meneer kan eten gaat het namelijk wel goed haha. 
Meneer had het prima naar zijn zin heeft goed zitten bunkeren en trok dan ook genoeg aandacht van de andere gasten. Af en toe even met wat andere kindjes spelen, super leuk! Hij krijgt steeds meer aandacht voor andere kindjes en dat is echt heel leuk om te zien.

Eenmaal thuis nog even kunnen spelen en beker melk gedronken en toen moe en voldaan naar bed.

Het was een heerlijke dag waar papa heeft genoten, maar ook mama een super dag heeft gehad. Leek het bijna ook nog een beetje moederdag! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je