{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een heerlijke Familiedag

De zon schijnt een heerlijke familie dag, genieten en spelende kindjes :)

Afbeelding blog 'Een heerlijke Familiedag'

vandaag was het weer zo ver, de familie van men vriend had een familie dag. 

Dit x naar de speeltuin en een huis slopen. Ja echt slopen, de mama's en kindjes lekker naar de speeltuin en de andere het oude huis van opa en oma neer halen. Omdat de neef van.mijn vriend die heeft gekocht (al jaren geleden) en er een nieuw (super de luxe mega huis) heeft naast gezet.

Het zou al om 14:00 beginnen, maar omdat ik zelf zoiets had van Ilse moet wel even goed slapen zijn we pas na haar middag tuk gegaan om 15:15 waren we in de speeltuin.. Na even geacclimatiseerd te hebben wilde Ilse al gauw bij alle achter neefjes en nichtjes in de zandbak spelen. Men vriend sloot zich gelijk aan bij de wat groter kinderen om met zijn go pro filmpjes en foto's te maken en lekker weer een "kind" zijn.

Ilse was gelijk op haar gemak tussen de andere kindjes en haar 2 MD oudere achter nichtje was al gelijk haar beste vriendinnetje door dat ze een koekje had. Hup Ilse het koekje afgepakt en een flinke hap van Genomen, ik nee Ilse dat is niet van jou en hup het koekje afgepakt. Ilse natuurlijk zwaar beledigd wat ja eerlijk afgepakt toch... Maar goed gelukkig vond haar achternichtje het niet zo erg.

Het was echt super lekker weer en heerlijk zo kunnen spelen in de speeltuin. 

Ilse stapte er ook goed op los aan 1 hand en zelfs al een paar stapjes los!!! Mama en oma waren trots :) hihi papa heeft het gemist helaas. Maar er komen vast nog meer momenten dat ze ineens los loopt.

Wel steeds opmerkingen over haar haar, van wow dat is staties haar... Maar dat is het dus niet het staat gewoon omhoog zodra het droog is. Dus ja kunnen er weinig aan doen en ik ga niet klooien met gel of zo... Vind het opzich wel grappig staan :). Maar vind het soms wel lastig.

Maar al met al een heerlijke dag in de speeltuin gehad. Ilse werd moe om 16:30, dus lekker tot we naar het "oude" huis van de neef van mijn vriend gingen om te eten. Daar na het eten weer even lekker op men rug gehad tot we naar huis gingen. Ilse happy en vrolijk en lekker moe zijn op men rug maar slapen homaar... Tot ze in de auto zat en we weg reden Plop in slaap hihi.. Nu lekker op de bank en niks meer doen :) straks lekker douchen en naar bed toe :) 

(Foto is bewerkt vanwege de privacy van de andere kindjes ) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je