{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een groot paaswonder!

Deze familie viert iedere Pasen dat hun zoontje er nog is.

Afbeelding blog 'Een groot paaswonder!'

We willen graag nog even dit mooie paaswonder met jullie delen. 

Wij nemen je even terug naar Kerst 2016. Dylan van 2 jaar oud kon plotseling thuis niet meer ademen en werd naar het ziekenhuis gebracht. Het bleek dat Dylans longen voor 80% bedekt waren met kanker en hij had ook een ingeklapte long. Dit mannetje bleek zeer zeldzame ziekte te hebben die normaal alleen onder rokers voor kwam. 

Hoewel zijn ziekte sinds de diagnose eerst relatief gunstig verliep, stopten plots zijn longen met functioneren. Op Goede Vrijdag 2016 hoorden zijn ouders dat hun zoontje misschien snel zou sterven. Dylan lag aan de beademing en de artsen dachten niet dat hij nog beter zou worden.  Ze adviseerden de ouders om de beademing stop te zetten en hem onder invloed van medicatie rustig te laten sterven.

Iedereen nam emotioneel afscheid van Dylan. Zijn ouders bleven continu bij hem omdat hij ieder moment kon sterven. Maar Dylan verraste iedereen want op de dag voor Pasen leek het weer beter met hem te gaan en het jongetje kwam zelf weer bij. 

Dylan herstelde super snel, de volgende dag met Pasen was hij namelijk weer stabiel. Dylan deed iedereen versteld staan en hij haalde ineens weer adem. Eind mei mocht de jongen naar huis en in juli was hij kankervrij! 

Iedere Pasen vraagt zijn moeder (Kerry Askin) om het kinderkankerfonds te steunen en meer kinderen te redden. Zo ook afgelopen Pasen. Wat een nobel gebaar! 

Bron: AD

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je