{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een geweldig jongerenevent en naar Do

Het jongerenevent van de Rabobank was geweldig! En ik ben de winnares van de prijsvraag van Do.

Afbeelding blog 'Een geweldig jongerenevent en naar Do'

Een geweldig jongerenevent en naar Do

Wauw wat heb ik een geweldige week achter de rug. Ik ben de winnares van de kaartjes van het concert van Do en een Meet & Greet met Do!. Helemaal geweldig.

Afgelopen woensdag was het jongerenevent van de Rabobank. In de auto had ik de radio aangezet en het nummer Heaven van Do was op de radio. Super! Mijn avond kan niet beter beginnen.

Het jongerenevent was geweldig., Er waren in totaal 104 jongeren. Helemaal super. Er waren 7 workshops die de jongeren konden volgen. Ik had 20 aanmeldingen voor mijn workshop verdeeld over twee groepen. De groepen waren heel erg leuk!

Ik heb de jongeren uitgelegd hoe ze een goede brief en cv kunnen schrijven. Waar een goede brief en cv aan moet voldoen. Verder heb ik ze de STAR-methode uitgelegd. Dat is een gesprekstechniek die veel wordt toegepast. Ik had 45 minuten de tijd voor een workshop. Ik heb toen 30 minuten uitleg gegeven en 15 minuten heb ik een rollenspel en opdrachten gedaan. ‘

In de pauze heb ik nog met andere workshopgevers gesproken en er hing een hele positieve sfeer. Na afloop werd er een evaluatieformulier ingevuld en ik heb goede beoordelingen gekregen waar ik heel blij mee ben.

Aanstaande dinsdag naar Do. Ook gewedlig. Ik heb er super veel zin in! Misschien dat ik haar vragen kan stellen voor de mamaplaatsdag;) Fijn weekend allemaal!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je