{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een gevoel van leegte (3)

Bezoekjes

Afbeelding blog 'Een gevoel van leegte (3)' Achtergrond blur afbeelding

De stress die mijn moeder ons bezorgde was enorm groot. Deze stress groeide nermate de jaren vorderden.

Sinds de scheiding van mijn ouders ging de relatie met mijn moeder langzaam achteruit. Niet alleen omdat we vrij waren van de man die zich helaas mijn vader noemt, maar ook omdat mijn zusje zoveel extra zorg en aandacht nodig had. Bij haar werd autisme op een late leeftijd vastgesteld en dit in combinatie met beginnende pubertijd zorgden voor een volledig ontaard kind. En zo ging alle aandacht naar haar. Begrijpelijk als je jongste kind, je baby, volledig ontspoord is. Maar al gauw voelde ik me het vergeten kind. Uiteindelijk ging mijn zusje wonen in een zorggroep en waren we nog met 2.
Toen ik mijn studie had afgerond en een baan vond & uit huis ging was onze relatie nog redelijk goed te noemen. We belden elke dag met elkaar en ook ging ik elk weekend naar huis terug. Langzaam aan werd dit om de week, omdat een 40 uurige werkweek+ lange reistijd + stress thuis me langzaam begon op te teren. En dit werd me niet in dank afgenomen.....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je