{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een eigen toko en 3 kids, tijd over??

Een eigen toko en 3 kids, tijd over?Maar wel nieuwe inspiratie en een duidelijk plan voor mezelf, waar ik me graag aan wil houden. lees meer

Afbeelding blog 'Een eigen toko en 3 kids, tijd over??' Achtergrond blur afbeelding
Jaaaaaaa, ik heb er weer tijd voor! Beter gezegd ik maak er tijd voor, want ik heb het wel gemist om te bloggen. Maar dan vraag je je misschien af, "hoezo, heb je er nu weer tijd voor?". Gaan de zaken slecht? Geen hobby's en vrienden meer? Nee, allebei (gelukkig) niet. Maar wel nieuwe inspiratie en een duidelijk plan voor mezelf, waar ik me graag aan wil houden. (Ik hoop ook dat dat lukt, hihi). Dus een nieuw leven voor mijn blog voor vrouwen (maar mannen mogen ook meelezen, hoor) die bewust leven, al dan niet een eigen toko hebben, genieten van het leven, soms creatief bezig zijn, op zoek zijn naar unieke producten voor zichzelf en om cadeau te geven en die de tijd nemen om iets voor zichzelf te doen. ( mijn blog lezen bijvoorbeeld). Een blog waarin je meer te weten komt over: - het hebben van een eigen toko in combinatie met 3 kids en een parttime job. - leuke, handige tips over kinderfeestjes, cadeautjes, zelfmakers en nog veel meer. - previews van nieuw te maken producten. - de mening van mijn kids en klanten. - en vooral heel veel leuke dingen die ik tegenkom op het net of in het dagelijks leven. Lees mee! Groetjes Tamara Je kunt me ook vinden op Twitter :@wisenwaarachtig Facebook:wisen.waarachtig Pinterest.com/wisenwaarachtig www.wisenwaarachtig.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je