{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een eerste mijlpaal!

Tijdens onze reis met de actie Rolstoelbus voor Nanne komen wij hele mooie mensen tegen. De wereld is lang niet zo erg als het doet lijken soms

Afbeelding blog 'Een eerste mijlpaal!'

Inmiddels zijn we bijna acht weken onderweg voor de Rolstoelbus voor Nanne. Een weg waar vele veelal onbekende mensen onze pad kruizen.

Mensen die ons gigantisch steunen, ieder op hem of haar manier. Zo bijzonder. Het doet ons echt beseffen dat de wereld nog lang niet zo in brand staat als het lijkt. Het zijn mensen die hard schreeuwen die het mooie willen overstemmen.

De afgelopen drie weken werd er naast alle inspanning vanuit ons met oud ijzer rijden ook een veiling gehouden met kunst. Hier is een mooi bedrag uit voort gekomen. We hebben een eerste mijlpaal bereikt, we zitten op één kwart van de benodigde € 40.000 . 

Afbeelding blog 'Een eerste mijlpaal!'

Foto is gemaakt door Storiesaboutyou.nl te volgen op Instagram

Zo trots dat we dit al behaald hebben. Dit is niet meer onze actie, maar de actie van iedereen. Wij trekken de kar, dat klopt. Maar zonder alle hulp die wij mogen ontvangen zijn we nergens.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je