{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een eerste keer?

Afbeelding blog 'Een eerste keer?' Achtergrond blur afbeelding

Hi lieve lezer! 

Leuk dat je leest, ik ben hier nieuw en zal mij even voorstellen.  

Mijn naam is Amber, een 29 jarige moeder van dochter Livia Novée.  Getrouwd met een leuke man (merendeels van de tijd ;-) ) en samen hebben wij ook nog 2 katten. Frutsel & Glitch, het zijn exotics, de Engelse Bulldog onder de katten. 

Voor alles een eerste keer? Dat klopt! De eerste keer dat ik een blog schrijf en de eerste keer dat ik moeder ben geworden. En bij moeder worden, daar horen heel veel eerste keren bij! 

Mij lijkt het leuk om interactief te schrijven, naar aanleiding van jullie reacties. Althans, te proberen. Van mij geen "perfect mom" verhalen en adviezen. Maar gewoon hoe ik het zie, ervaar en heb beleefd.  Op een roze of een grijze wolk, alle kleuren zijn mogelijk. 

Wat willen jullie graag lezen de volgende keer? Wellicht een eerste keer van iets? Of juist wat anders, ik hoor het graag!

Liefs, Amber

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je