{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een droom; mijn ideale vakantie

Mijn ideale vakantie straks met vriendlief en baby. Een blik in de toekomst...

Afbeelding blog 'Een droom; mijn ideale vakantie'

"Cabin crew, take your seats", klinkt het door de luidsprekers. Ik zie het KLM-personeel plaats nemen en even later gaan we de lucht in. Onderweg richting de VS! De kleine ligt heerlijk in het bassinet een flesje te drinken en geeft geen kick. Vriendlief en ik kijken elkaar vol trots en vertedering aan. Een echte vakantie als gezin!! 


We gaan weer lekker naar welbekende westkust. Eerder bezocht, maar nu zijn we met de kleine meid. San Francisco, Lake Tahoe, Los Angeles, Santa Barbara, San Diego en dan Vegas. Zo willen we het graag, maar dat wordt te veel met de kleine. Dus houden we het op San Francisco, Lake Tahoe en Vegas met hier en daar een park. Genoeg rust, genoeg dagen in dezelfde stad en, niet geheel onbelangrijk, stabiliteit voor de kleine meid! Ze is pas 10 maanden, heel flink maar moet wel haar slaap hebben (wij ook). 

Het gaat goed. Na onze aankomst in San Fran, de huurauto opgehaald te hebben, zijn we meteen doorgereden naar ons hotel. De kleine heeft het hartstikke goed gedaan tijdens de vlucht. Natuurlijk heeft ze gehuild en wilde ze spelen, maar dat kon makkelijk! We vliegen niet voor niets aan het eind van de zomervakantie wanneer de scholen alweer begonnen zijn. Ze is na enkele dagen rust al gewend aan het ritme hier en ze vindt het heerlijk! We wandelen met haar door het Golden Gate park, pakken de cable car en ze kraait van het plezier zodra ze bel van de Cable Car hoort. Aan aandacht ook geen tekort! Mensen vinden haar schattig en ze krijgt genoeg aaitjes over haar bolletje! Ook maken we een uitstapje naar het Sea Aquarium in Monterey. Prachtig vind ze het!

In Lake Tahoe heeft ze heerlijk gezwommen. Het was wel wat fris en dat vond ze in het begin niet zo heel leuk, maar zodra papa haar lekker tegen zich aan drukt in het water vind ze het geweldig! We genieten alledrie. We wisselen actief rondrijden en het daadwerkelijk toerist spelen af met lekker niksen en zwemmen. Dat gaat goed! Natuurlijk willen vriendlief en ik een drankje doen, of even langer blijven zitten in een cafeetje, maar we hebben ons op voorbereid dat dat nu niet ging lukken, of in ieder geval niet allebei tegelijkertijd!

We eindigen de vakantie in Las Vegas, weer lekker luxe. Het is hier bloedheet maar we zwemmen veel en zorgen ervoor dat de kleine meid er zo min mogelijk last van heeft. We eindigen hier ook bewust want we zijn van plan weer lekker ongegeneerd te gaan shoppen in de premium outlet malls. Gelukkig is een van ze overdekt en hebben ze airco overal waardoor de kleine er geen last van heeft. We rusten de laatste dagen veel in het hotel en omgeving, gaan met de kleine naar Circus Circus wat voor heel leuk is. Ze geniet, wij genieten; het is compleet zo. 

Na twee weken gaan we weer naar huis. Onze ideale vakantie hebben we achter de rug... volgend jaar weer schat?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je