{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een droom

Afbeelding blog 'Een droom'

Hoi allemaal, 

hier ben ik dan... het volgende anoniempje van mamaplaats! Een moeder die heel graag haar frustraties van zich af wil schrijven. Een moeder die benieuwd is of er nog meer lotgenoten zijn. Een moeder met te veel tijd nu corona ons land in de ban heeft. Leuk dat je mee leest, welkom op mijn kanaal:)

De naam zegt het al, ik ben dik. Ik ben een fatty met een droom, de droom om nog een keer mama te worden. Ik ben mama van een 3 jarig meisje en wensmama van nog een kindje. Ik heb PCOS dus zwanger worden gaat helaas heel moeilijk. Hoe ik zwanger ben geworden van mijn dochtertje is me nog steeds een raadsel... was het mijn dieet? was het gewoon een lucky shot? Het maakt ook eigenlijk niet uit want ik ben heel blij met haar maar naar 2 jaar 'proberen' blijft een tweede zwangerschap helaas nog steeds uit:( Ik ben te zwaar om een traject in te gaan.. met een bmi van 47+ zien artsen je liever helemaal niet zwanger worden maar waar een wens is.... 

Gaandeweg zal ik jullie vertellen wat mijn situatie was, is en waar ik heen wil. Lees je mee?


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je