{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een dagje huishoudbeurs!

In 2012 en in 2015 was ik al eens geweest, en ik was ook zeker van plan dit jaar nogmaals te gaan!

Afbeelding blog 'Een dagje huishoudbeurs!'

Al een aantal weken ben ik van hot naar her aan het rennen en vliegt de tijd me zo voorbij. Ik zou dit weekend met mijn zusje naar de huishoudbeurs gaan. Mijn zusje had voor ons de voorbereidingen getroffen, alles wat leuk klonk, had ze netjes per hal opgeschreven. Toen ik hoorde dat de consumpties wel erg duur waren, ben ik nog gauw naar de winkel gesjeest om toch maar wat flesjes water en worstenbroodjes te gaan halen. 

Mijn grootste stress voor die dag was de trip naar Amsterdam. Ik reed namelijk en aangezien ik altijd de landweggetjes en dorpjes heb, ben ik gedeeltelijk wereldvreemd met in een stad te rijden, laat staan dé grote stad. Gelukkig bestaat er een TomTom en konden we op weg. Helaas stond RAI parking vol en moesten we de 11 volgen. Die zijn we halverwege nog kwijt geraakt, maar uiteindelijk kwamen we dan op de parkeerplaats aan. Nu nog gauw even de pendelbus en we konden beginnen.

We hadden enorme moeite met de oriëntatie in het gebouw, wat was het druk! Het was schuifelen en slenteren. Ik ben van het begrip; iedereen moet wachten, dus heb daar respect voor. Maar hoe vaak ik omver gebeukt werd (en nee, ik had geen trolley bij me), dat was echt niet normaal. Heb soms ook even gezegd dat iedereen even op haar beurt moet wachten.

En wat schrok ik er van; hoeveel mannen en kinderen er mee waren. Mijn vriend zou me keihard uitlachen als ik hem mee zou vragen denk ik, en mijn kinderen wil ik dit niet aan doen. Die drukte, zo kende ik het niet van de voorgaande jaren! We gingen een roltrap op en we keken achterom; alleen maar 1 grote mensenmassa! Ik denk volgend jaar eens opzoeken op welke dag het minder druk is. Ik zag wel een goede tip voor de RAI; kaartjes per dag verkopen, en dan als ze op zijn, zit het gewoon vol. Nu konden we amper ergens voorbij, de puf om een kraampje in te lopen, hadden we vaak niet in verband met de drukte.

De food-hal werd ook niet erg netjes gerespecteerd. Mensen smeten hun vieze servertjes of papiertjes er gewoon op de grond, restjes van mosselen laten overal. Echt heel erg sonde. Ben zelf van mening dat de beurs te groot aan het worden is, en dat er eigenlijk wat aan gedaan moet worden.

Máár! Ik heb natuurlijk super leuke dingen meegenomen. De kindjes werden verwend met een cadeau'tje en ook de food-hal heb ik niet overgeslagen! :) Toen ik mijn oudste pas vertelde dat ik een dagje weg ging, was het huilen geblazen, ze vond het niks. Mama die er altijd is, en die gaat nu even een hele dag weg! (Ik ben geen kluizenaar hoor, doe wel vaker iets, maar geen hele dag). We stuurde elkaar foto's en we hebben ook nog even gebeld, want dat hadden we elkaar beloofd. Al met al is het zeker een geslaagde dag hoor! Volgend jaar zeker weer, maar dan toch even kijken welke dag we nemen! ;)

Vandaag wat luieren en bijkomen.. en voornamelijk; genieten van mijn meisjes! :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je