{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een dag op de redactie van Mamaplaats

Een korte samenvatting van een dagje op de redactie van Mamaplaats, zo weten jullie ook hoe het er hier aan toe gaat...

Afbeelding blog 'Een dag op de redactie van Mamaplaats'

Rond half 9 wandel ik binnen, start de computer op en zet een dikke kop koffie voor mezelf. Dan even de mail doorspitten en een artikeltje schrijven. Samen met Marion, Ziffra en Pieke houden we ochtendoverleg en verdelen de taken. 

Tot ongeveer 11 uur ben ik bezig met input verzamelen voor de aankomende nieuwsbrieven en inplannen van Facebook berichten. 

Om 12 uur lunchen we met z'n allen, lekker met alles erop en eraan. Speltcracker kaas en een eierkoek is mijn favoriet. Na de lunch maak ik nieuwsbrieven op en maak ik vaak casussen voor adverteerders. Dit is een overzicht van alle promotie die wij voor een partij leveren. 

Nog even een testpanel opzetten en moeders bellen en ik ben alweer toe aan een tweede kop koffie. Vaak hebben we rond half 4 nog een korte meeting waar we checken of iedereen haar to do list afkrijgt. 

Mailtjes beantwoorden en de dag is alweer voorbij gevlogen... 

Op naar het station, daar tref ik mijn vriend en reizen we samen gezellig terug naar Den Bosch, onderweg ruziën we wie er mag koken ;) 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je