{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een baan? Dat kan helemaal niet!

een baan die bij mij past. Nu kwam ik hem tegen, wilde ik reageren en was hij ineens weer van internet afgehaald. Wat zal ik doen?

Afbeelding blog 'Een baan? Dat kan helemaal niet!'
Al even zit ik te zoeken naar een baan die bij mij past. Nu kwam ik hem tegen, wilde ik reageren en was hij ineens weer van internet afgehaald. Wat zal ik doen. Bellen of het erbij laten zitten. Wat ik totaal niet van mijzelf had verwacht is dat ik het eerste heb gedaan. Ik pakte de telefoon en heb meteen gebeld. Dat telefoontje heeft goed uitgepakt want vandaag had ik de sollicitatie. Ze zijn heel enthousiast over mij en willen me graag in hun team hebben, alleen moeten ze even kijken hoe ze het gaan doen met het aantal uren dat ik wil en kan werken. Ik blijf natuurlijk gewoon mama van Quin en daarnaast wil ik een baan van max 24 uur om mijn eigen ding te kunnen doen en sociale contacten te behouden. Terwijl hun iemand zoeken die of 32 uur komt werken of weekenddiensten wil draaien. Eenmaal in de auto op weg naar Quin stuiter ik nog na van de enthousiasme en de spanning. Wist niet dat het zo eng kon zijn om jezelf te verkopen. Quin kon vandaag een extra ochtend spelen op het kinderdagverblijf. Hij heeft het daar super naar zijn zin en we hadden doordat hij veel ziek is geweest nog wat dagen staan. Onderweg naar huis raak in ineens in paniek. Wat heb ik nou weer gedaan! Dit kan helemaal niet. Als ik daar wordt aangenomen ben ik pas om 6 uur klaar en dan moet in de dagen dat mijn vriend vaart iemand hem ophalen van het KDV want die sluiten om 6 uur! Moet ik dan de buurvrouw vragen of die Quin wil ophalen en dat hij eventueel bij hun een hapje mee eet. Ik weet zeker dat ze dat niet erg vind maar het idee dat ik afhankelijk ben van iemand naast mijn vriend dat voelt een beetje raar. Het voelt een beetje alsof ik iets graag wil en dat Quin daar voor moet wijken en dat is het laatste wat ik wil. Hoe doen andere moeders dat dan toch. Niet iedereen is fulltime huismama of heeft een baan van 9 tot 5.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je