{{ message.message }}
{{ button.text }}

een 2e wel of niet

Ik vraag me af of ik wel of niet naar mn gevoel moet luisteren

ik ben een jonge moeder van 22. ik heb al een dochtertje van ander half. mijn gevoel zegt dat ik graag nog een 2e erbij wil. maar we gaan binnekort verhuizen. mijn dochtertje van anderhalf heeft al een heel eigen karakter. alleen dan als ze iets niet mag, dan word z mega boos en krijgt ze driftbuien. ik ben bang dat als ik nu een 2e erbij neem dat ik alles bij elkaar niet zal trekken. maar wil toch graag nog een 2e en mn man ook. wat zal ik doen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je