Snap
  • Mama
  • #baby
  • #tweedekindje
  • #leeftijdsverschil

Een 2e poging, of is het te vroeg?!

Voor iedereen is het verschillend, maar wat is nu ‘normaal’?
5 jaar geleden

Hier ook 3 kids (3 meiden) schelen 17,5 en 18,5 maand. Via ivf/ICSI de oudste gekregen na 4 jaar ploeteren, ze zou de helft van een tweeling worden maar het andere vruchtje redde het niet. de jongste 2 zijn cadeautjes, natuurwonders. Oudste werd 3 jaar en 10 dagen later de jongste geboren, die is nu bijna 2. Het waren tropenjaren qua verzorgende taken maar had het achteraf niet anders gewild. Ze spelen nu heerlijk met elkaar. We gaan er niet vanuit dat er nog meer cadeautjes komen en genieten dat ze groter worden, stiekem ook wel makkelijk. Nog een zwangerschap en zo'n lekker ruikend kleintje zou ik best nog wel willen maar prijs me gelukkig met wat ik gekregen heb, het had zo anders kunnen lopen!

5 jaar geleden

Ik heb drie kinderen en die schelen 17 maanden en 15 maanden met elkaar. Dus de oudste was net twee en half toen de derde kwam. En ik zou het niet anders hebben gewild. Ze zijn nu 9, 8 en 7 en zijn elkaars beste vrienden.

5 jaar geleden

Hier zit 19 maanden verschil tussen de twee... ik vond het in het begin even zwaar maar wel super leuk!!! Vind het fijn dat ze met vele dingen in de zelfde vase zitten of dat een net iets heeft geleerd en het de ander leert... dat ze zelfde tijd naar bed gaan .. leuk samen kunnen spelen(of ruzie maken)... doe wat goed voelt en denk maar elk nadeel heeft voordeel en elk voordeel heeft nadeel.. je man is er klaar voor en zal (hoop ik dan maar) je helpen waar het kan.. waneer je ook besluit er voor te gaan.. heel veel suc 6!

5 jaar geleden

Die van mij schelen slechts 14 maand :O ik heb het wel onderschat moet ik zeggen, met name het begin. Ik had in feite 2 baby's haha. Maar... het word steeds leuker en ze zijn onafscheidelijk!! Ik vind het eigenlijk ook wel handig. Allebei vlak achter elkaar naar school wat mij meer vrijheid geeft wat betreft werken. Zal mijn keuze ook niet laten bepalen door wat anderen vinden, jullie moeten het samen doen ;)