Snap
  • Mama
  • Relatie

Echte quality time met het gezin!

Een leuk idee om samen tijd door te brengen thuis, werd mede door de kinderen een heel avontuur ;)

Wat was dit leuk om te doen en de kinderen gingen er helemaal in op, zeker voor herhaling vatbaar ;) Afgelopen vrijdag had ik zin om iets gezelligs te doen thuis met het eten, een kleine verrassing voor mijn vriend, een gezellig samen zijn....

Ik had de kinderen gezegd dat ik graag wilde kaasfonduen, eerst waren er niet zulke blije gezichten, totdat ze wisten wat het inhield en dat ze zelf mochten uitkiezen wat er in te dopen, toen werd het heel aantrekkelijk ;)

Eerst boodschappen doen, alles in huis?

Toen kwamen ze los..... Het moest net lijken dat papa in een restaurant binnen zou komen, genaamd.... ja ja... Het liefdesrestaurant (verzonnen door zoonlief) hihi. Er moesten pijlen op de grond komen, zodat papa wist hoe hij moest lopen bij binnenkomst. Eerst zijn jas ophangen, tas opruimen, tekeningen op de deur met alle mogelijke liefdesteksten erop van dochterlief en begeleid naar de tafel, die helemaal versierd was met hartjes (zelf uitgeknipt) en rozenblaadjes, chique glazen en een heerlijke kaasfondue, met alles der op en der aan. Dat was nog eens thuis komen!! Hij was helemaal verrast!!

Wat hebben we heerlijk gegeten en gelachen met z´n allen, daar waren we wel even aan toe. De kinderen die eerst niet zo happig waren op de kaasfondue, hebben zitten eten!! Volgens mij vonden ze het heerlijk ;)

Dit moeten we echt vaker doen!! Dat zo iets simpels zo leuk kan zijn, je bent je gewoon weer even bewust......

Plan geslaagd!!

10 jaar geleden

Hahaha, dat kan ik me wel voorstellen ja! :)

10 jaar geleden

Je kunt zoveel dingen bedenken en het hoeft echt niet heel uitgebreid, het gaat er alleen om dat je je aandacht besteed aan elkaar ;)

10 jaar geleden

Ja idd!! De voorbereiding was bijna leuker dan het plan zelf hahaha

10 jaar geleden

Geweldig, he! Dit doen wij ook af en toe maar dan d.m.v. gourmetten etc. Vriendlief lust helaas geen kaas...