{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dus jij houdt van de kuiltjes in mijn wangen?

Goed nieuws ik heb ze ook in mijn buik billen en benen

Afbeelding blog 'Dus jij houdt van de kuiltjes in mijn wangen?' Achtergrond blur afbeelding

Het moederschap is mooi. Heel mooi! Maar hoe zit het met je lichaam na je zwangerschap? Er zijn altijd moeders die meteen weer slank zijn na de zwangerschap en er meteen weer goed uitzien hoe doen ze dat? Want echt geloof mij dit is niet de realiteit of voor misschien zeldzame gevallen. Anderen doen er super veel aan gelijk weer slank te zijn. En dan heb je het laatste geval waaronder ik die alles nog veel te lekker en te leuk vinden haha. Wat absoluut niet wil zeggen dat je niet trots mag zijn op jezelf en je eigen lichaam! Het is voor iedere vrouw weer wennen jezelf en je eigen lichaam accepteren na je bevalling. Je huid is slap soms heb je striemen of heb je ineens overal cellulitis.  Nou ik heb geluk ik heb het dus allemaal....Heel fijn *zucht*. Wat nog helemaal het leukste is van alles is dat wanneer je met je andere zoontje in de badkamer staat en hij zegt hey mama heb jij tijgerstrepen op je buik?  Zit je dit nu te lezen en je herkent mijn verhaal? Je bent dus niet de enige! En ga je vooral niet onzeker voelen. Je buik is een huisje geweest voor je mooiste wonder. Het verlof zit er weer bijna op dan gaan we er maar weer tegenaan met sporten wie heeft er tips en trics? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je