Snap
  • Mama
  • mamaplaats
  • buik
  • ontzwangeren
  • dikkebuik

Dus jij houdt van de kuiltjes in mijn wangen?

Goed nieuws ik heb ze ook in mijn buik billen en benen

Het moederschap is mooi. Heel mooi! Maar hoe zit het met je lichaam na je zwangerschap? Er zijn altijd moeders die meteen weer slank zijn na de zwangerschap en er meteen weer goed uitzien hoe doen ze dat? Want echt geloof mij dit is niet de realiteit of voor misschien zeldzame gevallen. Anderen doen er super veel aan gelijk weer slank te zijn. En dan heb je het laatste geval waaronder ik die alles nog veel te lekker en te leuk vinden haha. Wat absoluut niet wil zeggen dat je niet trots mag zijn op jezelf en je eigen lichaam! Het is voor iedere vrouw weer wennen jezelf en je eigen lichaam accepteren na je bevalling. Je huid is slap soms heb je striemen of heb je ineens overal cellulitis.  Nou ik heb geluk ik heb het dus allemaal....Heel fijn *zucht*. Wat nog helemaal het leukste is van alles is dat wanneer je met je andere zoontje in de badkamer staat en hij zegt hey mama heb jij tijgerstrepen op je buik?  Zit je dit nu te lezen en je herkent mijn verhaal? Je bent dus niet de enige! En ga je vooral niet onzeker voelen. Je buik is een huisje geweest voor je mooiste wonder. Het verlof zit er weer bijna op dan gaan we er maar weer tegenaan met sporten wie heeft er tips en trics? 

4 jaar geleden

Ja inderdaad nog niet eerder bij stil gestaan erg naar voor je!

4 jaar geleden

Wow nou alleen maar hartstikke fijn toch!

4 jaar geleden

Geen tips. Ook ik viel bij de eerste veel af. 7 kilo eraan en 17 kilo eraf, maar dat bleek door een zwangerschapsgerelateerde ziekte van graves te komen. Ook bij de tweede weer een te snel werkende schildklier, maar vroeg behandeld. Niet zoveel afgevallen, maar wel tot mijn oude gewicht. Dat kan dus ook een reden zijn waarom sommige vrouwen snel slank zijn na de zwangerschap!

4 jaar geleden

Sorry, geen tips en tricks, ik ben zo'n rot wijf die in 2 weken na de bevalling weer in vorm was. Sterker nog, ik ben slanker als voor de zwangerschap ? mijn kleding van vorig jaar is te groot.