{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dubbel

Dus toch ....

Afbeelding blog 'Dubbel'

Ik schreef in mijn eerdere blog dat ik dacht dat ik ongesteld was geworden.  Althans dat dacht ik.

Net toch maar mijn ervaring voorgelegd aan de assistente van de huisarts. 

Ik voelde me een tijdje terug zwanger. Je kent het wel gevoelige borsten.  Alles ruikt anders, meer hoofdpijn en misselijk.  Dit was nog geen 9 dagen geleden. Ik dacht nog dit hou voelt heftiger als normaal.  Agressiever , ik weet nog dat ik op een punt dacht als dit zo 9 maanden moet dan word ik opgevreten.  Ergens hoopte ik dat het nog ontpillen zou zijn, of ik werd al bang misschien de overgang. 

Want ik dacht dat ik vorige week dus ongesteld werd.  Maar dit was zo anders.  Ik kreeg buikpijn, en voelde zelfs lichte rugweeën. Ik begon helder rood bloed te verliezen in combinatie met menstruatie achtige krampen ( daarom dat ik dacht ongesteld ).

Dit was nog geen dag en ging over in 2 dagen bruin bloed.  Toen stopte het een dag en was er geen slijm of ( bruin) bloed meer te bekennen.. Dacht ojee. Overgang. 

Nu werd ik dus ineens ongesteld en precies zoals vanouds . Dus ik dacht zou het dan toch ingenesteld  zijn geweest en afgestoten door moeder natuur?

Vol vragen vanmorgen toch even gebeld met de assistente van de huisarts. 

Aandachtig luisterde ze naar mijn verhaal. Er viel even stilte en ze antwoorde. 

Ik denk wel dat je " zwanger" was maar dat jouw lichaam het kort na het innestelen heeft afgestoten . Vandaar dat je al wat zwangerschap kwaaltjes had.

Ergens is het natuurlijk jammer , maar het heeft zo moeten zijn. Wees blij daarom zeker in zo'n vroeg stadium . Om het nu al eigenlijk een miskraam te mogen noemen. Tsja. ja en nee . Ergens wel maar het vruchtje was nog een klompje cellen .

Vervolgens zei ze.  Wees ook blij want dit is natuurlijk ook de bevestiging dat van binnen bij jou alles nog werkt en dat op 40 jarige leeftijd . 

Ja zo had ik dat nog niet bekeken , en voor de zwangerschap van ons dochtertje had ik net als nu ook in dit vroege stadium een miskraam.

Dus nu richting ronde 2. Ergens blij maar ook wat bang op weer een miskraam. Zou het dan toch hebben gelegen aan de antibioticakuur die mijn man moest innemen een week lang? 


Fijne dag voor iedereen. Het weer is voor mij een aanslag op mijn lijf . Dus ga rustig proberen de dag weer door te komen. X

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je