{{ message.message }}
{{ button.text }}

Drukke week hoop regelen voor Max

Afbeelding blog 'Drukke week hoop regelen voor Max' Achtergrond blur afbeelding

Zo en dan is het alweer zaterdag wat vliegen die weken voorbij echt niet normaal. Maar met twee kids is het ook best wel druk en werken. Niet dat ik klaag hoor want geniet er wel van maar af en toe dan gaat er zoveel door mijn hoofd heen dat ik het dan even niet meer weet.

Deze week best wel veel gewerkt 32 uur normaal werk ik er 28 uur.  Ook nog even lekker 2x gesport deze week.

Ik heb altijd 1x in de week een gesprek met de ouderbegeleiding de ene keer komt ze langs en de andere keer bellen we. De ouderbegeleiding hebben we nu zo 3 jaar en dat helpt ons enorm we krijgen een hoop tips van haar. Ze is er voor ons zodat wij ons ook een beetje kunnen uiten natuurlijk de ene week vliegen we er makkelijk doorheen met Max en de andere week is het weer wat pittig

Deze week had ik telefonisch contact met haar en ik kon eigenlijk best wel positieven vertellen over Max alleen dat die de laatste tijd weer veel bij ons slaapt dan komt die 's-nacht rond een uur 4  weer naar ons. 

De sint kadoos gekocht deze week met mijn schoonmoeder samen was ook heel erg leuk om te doen daar heb ik deze week ook over geschreven. Alles bij oma neergezet die gaat alles inpakken want Max mag het niet zien natuurlijk.  De rest van de week gewerkt en vrijdag een gesprek gehad met het SKT. En dan zou je denken wat is het SKT. 

Het SKT is Sociaal Kernteam Westland daar ontvangen wij nu 3 jaar PGB van. PGB is een budget die je krijgt dan kan je zorg inkopen en dat kan je uitbesteden aan zorg of je kan de zorg zelf doen wij doen. Wij doen het zelf 

Zaterdag lekker de boom neergezet en gezellig gemaakt.Nu maandag ga straks mijn nachtdienst en daar zie ik elke maand wel een beetje tegenop zeker omdat ik nu veel last heb van hyperventilatie. Het is wel thuis gelukkig dus dat scheelt weer. Nu net ook weer een aanval en dat komt echt door die pre-overgang. Daar zal ik ook nog een aparte blog overschrijven hoe ik erachter ben gekomen dat ik in de vroege overgang zit.


Tot snel weer.

Volg je me al op instagram of Tik tok.

Tiktok: kellebel40 

Instagram: weetbroekkellyvan

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je