{{ message.message }}
{{ button.text }}

Druk in mijn hoofd

Afbeelding blog 'Druk in mijn hoofd'

Het begint al wanneer ik ’s ochtends wakker wordt. Wat is de planning vandaag? Ik moet eigenlijk opruimen, een blog of artikel schrijven, mijn eigen babysite bijhouden, foto’s op de computer zetten, naar opa in het ziekenhuis, gtst terugkijken, babykleding uitzoeken, wassen, strijken, naar de huisarts, naar de osteopaat, op controle in het ziekenhuis, naar de fysio, nog een laatste keer naar de verloskundige. Er moeten verjaardagkaarten verstuurd worden, de crèche moet gebeld worden, nog even een cadeautje halen voor de jarige, een fotoboek maken en oja…er moet ook nog een klein mannetje verzorgd worden. Mijn verwachtingen zijn vaak veel te hoog op een dag. Ik moet teveel van mijn zelf, buiten de al geplande afspraken. Wanneer het niet lukt om mijn doelen te halen, en dat is eigenlijk elke dag, raak ik weer gefrustreerd. Ik kom helemaal nergens aan toe. Helemaal niet als mijn baby’tje niet wil slapen of om de twee uur eten wil hebben. En als mijn lichaam weer eens niet mee wil werken door vermoeidheid of andere lichamelijke klachten. Nog even en dan moet er weer gewerkt worden, dan kom ik helemaal meer nergens aan toe. En dat brengt me op het volgende, dan zie ik mijn mannetje heel veel uren niet! Dus eigenlijk is er maar één ding belangrijk…genieten van mijn kleine ventje, voordat er weer gewerkt moet worden!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je