{{ message.message }}
{{ button.text }}

druk druk druk

Stiekem ben ik blij als de drukke periode weer voorbij is.

Afbeelding blog 'druk druk druk'

Eindelijk weer tijd om eens een blogje te tikken. Na september is het altijd zo druk hier in huis. Mijn ex is 15 oktober jarig, mijn jongste 30 oktober, mijn moeder 2 november, mijn oudste 13 november en mijn broer 17 november. En dan heb ik het nog niet eens over december. zucht... En wat krijg je dan te horen als het om mijn kinderen gaat?? Dan had je maar beter moeten plannen dat hun verjaardagen niet zo dicht op elkaar lagen. Ja alsof je dat kan plannen. Grrrrr wordt daar dan zo chagerijnig van. Maar goed het eerste deel van de drukte hebben we gehad. Mijn oudste is dus ondertussen 4 maar we houden hem tot de kerstvakantie op de peuterspeelzaal om te voorkomen dat hij heel erg overprikkeld raakt. (Nieuwe school, sinterklaas, kerst en dan ook nog een aantal verjaardagen tussendoor.)

Ohw ja en tussen alle verjaardagen en dergelijke door ben ik ook nog dingen aan het regelen voor mezelf. Hoezo mama is een duizendpoot. :) Vanavond gaan we maar eens knutselen voor sinterklaas. Dat heb ik afgelopen weekend maar even niet gedaan aangezien het een heel druk weekend was. Ook hebben we hier nog geen schoentje gezet. Dat gaan we vanavond dan ook maar eens doen. Mama moet alleen nog wel de cadeautjes inpakken.sssstttttt niet verder vertellen.hihi.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je